fbpx
Connect with us

Primarul Cătălin COMAN vrea să conducă PSD SUCEAVA de la FĂLTICENI

Primarul Cătălin COMAN vrea să conducă PSD SUCEAVA de la FĂLTICENI - News Moldova

Suceava

Primarul Cătălin COMAN vrea să conducă PSD SUCEAVA de la FĂLTICENI


Primarul Fălticeniului se relansează în lupta politică împotriva senatorului Ion Stan pentru conducerea PSD Suceava

Cătălin Coman, Primarul municipiului Fălticeni a anunțat joi 17februarie, în cadrul unei emisiuni online, că intenționează să candideze la președinția PSD Suceava.

Dezamăgit de modul în care partidul funcționează, acesta a declarat că se simte dator față de această organizație politică să facă tot ce-i stă în putință pentru a stopa declinul PSD Suceava.

Organizația județeană PSD Suceava, din păcate, merge din rău în mai rău. Este o datorie, în calitate de membru al acestui partid încă din 2005, să iau atitudine și să fac tot ce stă în putința mea ca acest lucru să nu se întâmple și să mergem înspre bine și nu spre rău”, a declarat Coman.

Astazi, crede Coman, în PSD Suceava deciziile le iau perdanții

El a spus că are credința că PSD Suceava trebuie să se reformeze pentru că are oameni de foarte bună calitate, în special primarii partidului.

Cătălin Coman a declarat că organizația are în conducere foarte multe persoane care nu au nicio legătură cu activitatea electorală, care se bazează doar „pe sforării, doar pe discuții de culise, pe tot felul de aranjamente”.

La nivelul organizației Suceava vorbește unul care a luat voturi cât am luat eu pe scara blocului la mine. Eu am fost un membru de partid onest, corect, nu am făcut alianțe pe la spate. Am tras un semnal de alarmă în ceea ce privește organizația județeană și ceea ce presupune activitatea noastră politică. Dacă voi fi ascultat, e foarte bine, dar dacă voi fi sancționat cu avertisment și cu alte amenințări îmi voi vedea în continuare de treabă, voi face partea administrativă așa cum mă pricep și voi face echipă cu toți oamenii care vor să facă ceea ce au promis în campania electorală”, a completat Coman.

 


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top