fbpx
Connect with us

Primarul Dumitru GULEI și-a lansat candidatura pentru un nou mandat al comunei sucevene IPOTEȘTI

Primarul Dumitru GULEI și-a lansat candidatura pentru un nou mandat al comunei sucevene IPOTEȘTI - News Moldova

Suceava

Primarul Dumitru GULEI și-a lansat candidatura pentru un nou mandat al comunei sucevene IPOTEȘTI

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Primarul comunei Ipotești, Dumitru GULEI, și-a lansat ieri, 16 aprilie, candidatura pentru un nou mandat

La eveniment au fost prezenți președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, deputatul Ioan Balan, administratorul public al județului, Irina Vasilciuc, dar și primarii mai multor localități: primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, primarul orașului Vicovu de Sus, Vasile Iliut, primarul comunei Moara, Eduard Dziminschi și primarul comunei Adâncata, Viorel Cucu.

Gheorghe FLUTUR: „Domnul Gulei este un primar gospodar, am făcut echipă foarte bună cu el!”

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a subliniat calitățile primarului Gulei, descriindu-l ca fiind „un primar gospodar”, implicat în gestionarea resurselor și problemelor comunității sale.

O altă temă importantă abordată de Flutur a fost legată de dezvoltarea economică a zonei și crearea de locuri de muncă. Flutur a subliniat că autostrada ar putea aduce noi oportunități economice în zonă, iar pentru aceasta este necesară o echipă de conducere dedicată și harnică, capabilă să atragă investiții și să promoveze dezvoltarea.

„Domnul Gulei este un primar gospodar, am făcut echipă foarte bună cu el. Dumneavoastră așteptați mai multe locuri de muncă pentru zona asta. Iar acestea pot veni dacă bunul Dumnezeu ne ajută să vină autostrada.

Am nevoie de primari harnici. Domnul Gulei este un primar harnic. El nu vorbește mult. E modest, e smerit, dar e un harnic, ascultător și eu îl prețuiesc pentru asta. Gândiți-vă bine, Suceava și Ipotești. Voi aveți nevoie de oameni care si aibă forță și curaj să vă reprezinte”, a transmis președintele CJ, Gheorghe Flutur.

Primarul Dumitru GULEI și-a lansat candidatura pentru un nou mandat al comunei sucevene IPOTEȘTI - News Moldova

Dumitru GULEI: „În continuare, mă angajez atât eu cât și echipa liberală să facem ce este bine pentru locuitorii comunei”

Edilul Dumitru Gulei a prezentat realizările și prioritățile administrației locale în timpul mandatului său, exprimându-și, totodată, angajamentul continuu pentru bunăstarea comunității.

„În acești patru ani în care am fost primar în comuna Ipotești, am făcut proiecte din fonduri guvernamentale și europene de 19,500,000 de euro. Din bugetul local am făcut de 35 de milioane proiecte care sunt terminate până în prezent. În continuare, avem Parcul Regina Maria, care este aprobat în Consiliul Local, avem drumul din fața parcului Mihai Sadoveanu, care va fi refăcut, pe cartierul nou se lucrează pe Anghel Saligny, cam 50% sunt terminate drumurile, canalul e aproape terminat. Acum, avem apă și canal de 5 milioane de euro, în licitație, platforma de gunoi din ciment, care se va face în Lisaura, e licitată. Luna aceasta trebuie să semnăm contractul de 4 milioane și jumătate de euro pentru Școala Verde.

Atât eu cât și echipa liberală ne străduim să facem ce este bine și ce trebuie făcut în comună. În continuare, mă angajez atât eu cât și echipa liberală să facem ce este bine pentru locuitorii comunei. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a transmis Dumitru Gulei, primarul comunei Ipotești.


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top