fbpx
Connect with us

Primarul Mănăstirii Humorului, Viorel Croitoru, și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat, din partea PNL

Primarul Mănăstirii Humorului, Viorel Croitoru, și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat, din partea PNL - News Moldova

Suceava

Primarul Mănăstirii Humorului, Viorel Croitoru, și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat, din partea PNL

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Primarul comunei Mănăstirea Humorului, Viorel Croitoru, și-a anunțat joi, 18 ianuarie 2024, intenția de a candida pentru un al doilea mandat, dar de această dată în calitate de membru al Partidului Național Liberal (PNL)

Croitoru, care a câștigat primul mandat în 2020 ca membru al USR, a explicat că decizia de a schimba partidul a fost motivată de lipsa sprijinului și ajutorului necesare pentru dezvoltarea comunei. El a subliniat că realizarea proiectelor și lucrărilor propuse pentru comunitate este dificilă fără susținerea unui partid puternic și unit.

„Ajungând la concluzia că este esențial să fac parte dintr-o echipă dedicată dezvoltării locale și județene, m-am alăturat echipei PNL. Consider că acest partid este implicat în mod activ în progresul localității noastre și al județului Suceava”, a declarat Croitoru.

Primarul a evidențiat importanța proiectelor aflate în derulare în Mănăstirea Humorului, menționând că există inițiative și demersuri pentru a accesa noi obiective în beneficiul comunității. Croitoru și-a exprimat încrederea că cetățenii vor înțelege alegerea sa și își va câștiga în continuare sprijinul pentru bunăstarea comunei.

Prin această mutare politică, Viorel Croitoru aduce o nouă dinamică în competiția electorală locală, în speranța de a consolida eforturile de dezvoltare a comunei Mănăstirea Humorului.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top