fbpx
Connect with us

PROIECT pentru creşterea SIGURANŢEI pacienţilor, la Spitalul Judeţean SUCEAVA

PROIECT pentru creşterea SIGURANŢEI pacienţilor, la Spitalul Judeţean SUCEAVA - News Moldova

Suceava

PROIECT pentru creşterea SIGURANŢEI pacienţilor, la Spitalul Judeţean SUCEAVA


Consiliul Judeţean Suceava a demarat o procedură de achiziţie pentru elaborarea proiectului tehnic pentru un proiect ce prevede creşterea siguranţei pacienţilor din Spitalul Judeţean Suceava

Valoarea totală estimată este de 480.000 de lei, iar contractul prevede prestarea serviciilor de elaborare a proiectului tehnic și a detaliilor de execuție și asigurarea asistenței tehnice din partea proiectantului in cadrul proiectului „Creșterea siguranței pacienților Spitalului Județean de Urgență “Sfântul Ioan cel Nou” Suceava”.

Criteriul de atribuire a fost stabilit ca fiind cel mai bun raport calitate-pret, iar procedura de achiziţie se doreşte a fi finalizată pe 7 februarie.

Consiliul Județean Suceava implementează proiectul cu titlul „Creșterea siguranței pacienților Spitalului Județean de Urgență “Sfântul Ioan cel Nou” Suceava”, finanțat în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, Axa Prioritară 10 – Protejarea sănătății populației în contextul pandemiei cauzate de COVID-19, creșterea eficienței energetice și utilizarea surselor regenerabile de energie, cu finanțare din REACT-EU.

Contractul de finanțare a fost semnat în data de 13.09.2021, iar perioada de implementare a proiectului este până la data de 31.12.2023. Prin proiect, se propun a fi executate intervenții la infrastructura electrică, de ventilare și tratare a aerului și infrastructura de fluide medicale, iar pentru realizarea acestora este necesară achiziția serviciului de elaborare a Proiectului tehnic și detalii de execuție și asigurarea asistenței tehnice din partea proiectantului.

Obiectivul principal care se dorește a fi realizat prin implementarea acestui proiect este crearea unor spații conforme în ceea ce privește infrastructura electrică, de ventilare și tratare a aerului și infrastructura de fluide medicale.

Se vizează următoarele intervenții: – instalarea de sisteme de detectare, semnalizare, alarmare incendii, cu acoperire totală și de detectare, semnalizare și alarmare în cazul depășirii concentrației maxime admise de oxigen în atmosferă; – reabilitarea, modernizarea și extinderea infrastructurii electrice, de ventilare și tratare a aerului; – reabilitarea, modernizarea și extinderea infrastructurii de fluide medicale; – asigurarea dublei alimentări de la postul trafo al tabloului de la subsolul clădirii.


Absolvent al Facultăţii de Filosofie, Universitatea Al. I. Cuza Iaşi. Jurnalist News Moldova şi Monitorul de Neamţ şi Roman.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top