Connect with us

Gheorghe FLUTUR dorește urgentarea centurii orașului Gura Humorului! Sunt analizate 3 variante de traseu

Suceava

Gheorghe FLUTUR dorește urgentarea centurii orașului Gura Humorului! Sunt analizate 3 variante de traseu

În cursul zilei de astăzi, 19.01.2022,  la Consiliul Județean Suceava, a avut loc o întâlnire în cadrul căreia a fost analizată documentația Rutei Ocolitoare a orașului Gura Humorului, proiect ce va fi implementat de Consiliul Județean Suceava în parteneriat cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR)

„S-au prezentat 3 variante de traseu. Pe o porțiune destul de mare suntem obligați să apelăm la soluția de viaducte în albia Râului Moldova. Urmează o analiză împreună cu CNAIR asupra soluțiilor propuse de proiectant după care se va putea trece la întocmirea documentației tehnice și scoaterea la execuție a lucrărilor.”, a declarat președintele Consiliului Județean Suceava.

Președintele Gheorghe Flutur insistă pe urgentarea realizării acestei centuri pentru că din calcule rezultă un trafic zilnic de circa 15.000 (media zilnică anuală) de mașini pe DN 17 în zona Gura Humorului, ceea ce înseamnă că se îndeplinesc condițiile de autostradă, iar lipsa acestei autostrăzi duce la blocaje în trafic mai ales în perioadele de vârf ale sezonului turistic.

În cadrul întâlnirii au fost prezenți: reprezentanți de la Drumurilor Naționale, directorul regional al DRDP Iaşi, Dănuț Pilă, reprezentanți ai Primăriei orașului Gura Humorului, dar și membrii ai Unității de Implementare a Proiectului create în cadrul CJ Suceava. 


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Suceava

Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top