fbpx
Connect with us

PSD Suceava și-a anunțat candidații pentru primăriile: Suceava, Rădăuți și Vatra Dornei

IMG 20230331 WA0027 - News Moldova

Suceava

PSD Suceava și-a anunțat candidații pentru primăriile: Suceava, Rădăuți și Vatra Dornei


Vineri, 31.03.2023 s-a întrunit Biroul Județean al PSD Suceava. În cadrul şedinţei au fost luate mai multe decizii cu privire la preşedinţia Organizaţiei Municipale a PSD Suceava şi s-au stabilit viitorii candidaţi ai partidului pentru primăriile Suceava, Rădăuţi şi Vatra Dornei

Astfel, Vasile Rîmbu a fost numit în funcția de președinte interimar al Organizației Municipale PSD Suceava. Totodată, el a fost validat ca şi candidat al PSD pentru funcția de primar al Sucevei.

Vasile Rimbu - News Moldova

Acesta este un manager şi un lider binecunoscut sucevenilor prin prisma funcţiilor deţinute de-a lungul timpul, remarcându-se într-un mod exceptional datorită modernizării Spitalului Judeţean Suceava şi a rezultatelor avute în mandatul de director al Finanţelor sucevene.

Pentru primăria municipiului Rădăuţi a fost desemnat drept candidat avocatul Traian Andronachi, cunoscut rădăuţenilor în mod special datorită managementului ireproşabil din perioada pandemiei de Coronavirus al Spitalului Municipal Rădăuţi.

andronachi spital - News Moldova

Pentru primăria municipiului Vatra Dornei a fost validat ca şi candidat Gică Apetrei, cunoscut om de afaceri din zona Dornelor şi care în sondaje este cotat de dorneni cu prima şansă pentru obţinerea funcţiei de primar.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top