fbpx
Connect with us

Razii de amploare la Vatra Dornei. Sancțiuni de peste 50.000 de lei

Razii de amploare la Vatra Dornei. Sancțiuni de peste 50.000 de lei - News Moldova

Suceava

Razii de amploare la Vatra Dornei. Sancțiuni de peste 50.000 de lei

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Poliția municipiului Vatra Dornei, în colaborare cu alte instituții, a desfășurat o acțiune amplă cu scopul de a îmbunătăți siguranța publică în municipiu și în zona rurală înconjurătoare

Obiectivele acțiunii au inclus combaterea contrabandei cu produse accizabile în zona pieței și a bazarului, prevenirea și combaterea comerțului ilicit, infracțiunilor contra patrimoniului și asigurarea unui climat adecvat de siguranță rutieră. Pe parcursul acțiunii, au fost aplicate un total de 92 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 51.285 lei.

De asemenea, au fost legitimare 240 de persoane și au fost controlate 176 de autovehicule. Pentru a verifica respectarea regulilor privind consumul de substanțe interzise și alcoolul la volan, au fost testați 103 șoferi cu aparatele drugtest și etilotest.

În plus, au fost efectuate verificări și controale la 26 de unități economice, fiind aplicate sancțiuni contravenționale și confiscate mărfuri, țigarete și sume de bani în valoare aproximativă de 6.000 lei.

Polițiștii judiciariști au reușit să identifice doi autori de infracțiuni, unul fiind identificat în dosare cu A.N. (Autor Necunoscut) și celălalt în flagrant. De asemenea, un mandat de aducere a fost pus în executare.

În ceea ce privește încălcările regulilor de circulație, au fost reținute două permise de conducere și au fost ridicate șapte certificate de înmatriculare.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top