fbpx
Connect with us

Recunoașterea performanțelor și inițiativei antreprenoriale. O sinteză a ediției din acest an a Galei Oamenilor de Afaceri din Suceava

20231012 203517 scaled - News Moldova

Suceava

Recunoașterea performanțelor și inițiativei antreprenoriale. O sinteză a ediției din acest an a Galei Oamenilor de Afaceri din Suceava


Astăzi, 12 octombrie 2023, a avut loc cea de-a XXIX-a ediție a Galei Oamenilor de Afaceri din județul Suceava

FB IMG 1697131838047 - News Moldova

Evenimentul a fost organizat de Patronatul IMM-urilor din județul Suceava, coordonat de Liliana Agheorghicesei, cu participarea agenților economici din județul Suceava, reprezentanți ai autorităților și instituțiilor publice locale și centrale, ai Consiliului Național al Intreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR) și ai organizațiilor patronale membre, alte organizații de la nivel local, național și internațional, parteneri și colaboratori ai patronatelor IMM-urilor din județul Suceava, mass media.

Promovând valori precum curajul, inițiativa antreprenorială, profesionalismul, Gala Oamenilor de Afaceri 2023 a premiat și celebrat rezultatele obținute de antreprenorii care au găsit soluțiile și resursele necesare pentru a-și susține și dezvolta afacerile.

Deschiderea evenimentului a fost marcată de o conferință de presă, principalele subiecte abordate în cadrul acesteia fiind pachetul de susținere a mediului de afaceri in contextul reformelor fiscale propuse de govern, analiza preliminară asupra eficacității instituțiilor statului in teritoriu, dar și necesitatea de noi reforme.

News Moldova îți recomandă și ...   Senatorul PSD George Mîndruță: „La mulți ani, Bucovina! De 105 ani ne ești "CASĂ" și "ACASĂ"

FB IMG 1697131877663 - News Moldova

Ion ȘTEFANOVICI, președintele C.A.P.D.R.: “Organizarea ediției 2024 a Forumului Economic Regional Moldova la Suceava este imperativă pentru a promova colaborarea, dezvoltarea durabilă și stabilitatea în regiunea noastră

Președintele Centrului de Analiză și Planificare a Dezvoltării Regionale (C.A.P.D.R.), Ion Ștefanovici, se află în această perioadă la Bruxelles, alături de delegația Regiunii de Nord-Est, pentru a participa la “Săptămâna Europeană a Regiunilor”, principalul eveniment anual dedicat cooperării regionale. Cu toate acestea, s-a asigurat că mesajul său se va face auzit în cadrul ediției din acest an al Galei Oamenilor de Afaceri.

WhatsApp Image 2023 10 09 at 16.32.12 1031bf07 1 - News Moldova

Principalul subiect al mesajului transmis de Ion Ștefanovici îl reprezintă organizarea ediției din 2024 a Forumului Economic Regional al Moldovei, la Suceava. Scopul acestui eveniment este de a iniția o discuție profundă privind colaborarea economică, dezvoltarea durabilă și stabilitatea în regiunea de Nord-Est.

Potrivit acestuia, ne aflăm într-un moment crucial, în care avem oportunitatea de a consolida parteneriatele, de a stimula creșterea economică și de a crea un mediu favorabil inovației și progresului. Împreună, avem posibilitatea de a contura un viitor prosper și echitabil pentru toți cetățenii noștri.

News Moldova îți recomandă și ...   Președintele Consiliului Județean Suceava a fost  prezent pe șantierele din Vatra Dornei: „Sunt convins că pe 28 noiembrie Vatra Dornei va străluci”

“Stimate doamne și domni,

Aș dori să mulțumesc doamnei Liliana Aghiorghicesei pentru oportunitatea oferită de a transmite următorul mesaj, acestei distinse audiențe.

Este un privilegiu și o onoare pentru mine să mă adresez dumneavoastră, astăzi, pentru a discuta despre necesitatea organizării la Suceava a ediției din 2024 a Forumului Economic Regional al Moldovei.

IMG 20231012 WA0026 - News Moldova

Mi-am dorit foarte mult să particip la Gala din acest an, însă, săptămâna aceasta mă aflu la Bruxelles, alături de delegația Regiunii de Nord-Est, pentru a participa la principalul eveniment anual dedicat cooperării regionale și anume “Săptămâna Europeană a Regiunilor”.

Într-o lume interconectată și în continuă schimbare, este crucial să ne concentrăm asupra colaborării și consolidării economice la nivel regional pentru a promova dezvoltarea durabilă și prosperitatea comună.

ion stefanovici capdr 1 1536x1023 2 - News Moldova

Forumul Economic Regional Moldova reprezintă un mecanism esential, care prin invitarea reprezentantilor din euroregiunile zonei de Sud-Est a Europei, poate aduce împreună actori cheie din diverse sectoare economice și din diferite țări pentru a discuta, împărtăși idei și crea sinergii în vederea promovării unei creșteri economice echilibrate și durabile. Astfel de forumuri oferă un cadru propice pentru dezvoltarea relațiilor comerciale și a parteneriatelor între companii dar și instituții publice, facilitând schimbul de experiență și cunoștințe pentru a depăși provocările comune.

Principalele motive pentru organizarea ediției din 2024 a Forumului Economic Regional Moldova includ:

  1. Stimularea colaborării economice
  2. Promovarea dezvoltării regionale echilibrate
  3. Consolidarea parteneriatelor strategice
  4. Abordarea problemelor commune
  5. Catalizarea investițiilor și inovației
  6. Promovarea unui mediu de afaceri stabil și predictibil

FB IMG 1697131764723 - News Moldova

În concluzie, organizarea ediției 2024 a Forumului Economic Regional Moldova la Suceava este imperativă pentru a promova colaborarea, dezvoltarea durabilă și stabilitatea în regiunea noastră. Prin intermediul acestui forum, putem consolida parteneriatele, stimula creșterea economică și crea un mediu propice pentru inovare și progres. Este momentul să acționăm împreună pentru a asigura un viitor prosper și echitabil pentru toți cetățenii nostri”, a transmis Ion Ștefanovici, președintele C.A.P.D.R.

News Moldova îți recomandă și ...   Gestul răzbunător al unui sucevean: a măcelărit cu sabia un bărbat, în propria locuință


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top