fbpx
Connect with us

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Suceava: “Activitatea medicală în cadrul ambulatoriului și secției de Oncologie nu vor avea de suferit”

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Suceava: "Activitatea medicală în cadrul ambulatoriului și secției de Oncologie nu vor avea de suferit" - News Moldova

Suceava

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Suceava: “Activitatea medicală în cadrul ambulatoriului și secției de Oncologie nu vor avea de suferit”


Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Suceava, dr. Dan Teodorovici, a transmis că evenimentele desfășurate de DGA la nivelul secției de Oncologie nu vor afecta activitatea medicală

“Ca urmare a evenimentelor desfășurate de DGA la nivelul secției de Oncologie a SJU Suceava, ce implică și suspiciuni asupra unui medic din cadrul secției, menționăm că activitatea medicală în cadrul ambulatoriului și secției de Oncologie nu vor avea de suferit, pacienții medicului respectiv fiind redistribuiți celorlalți medici.

Referitor la anchetă sau acuzațiile care se aduc, nu avem dreptul să facem declarații. Instituțiile competente vor face acest lucru”, a declarat dr. Dan Teodorovici.

Remintim că șefa Secției de Oncologie a Spitalului Județean Suceava, doctorul Anca Ababneh Dumitrovici, a fost reținută în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, în noaptea de joi spre vineri, în urma acțiunii ofițerilor de la Serviciul Județean Anticorupție Suceava.

oi seară, cu sprijinul Serviciului Județean Anticorupție Suceava, au fost efectuate la Spitalul Județean de Urgență percheziții la ambulatoriul de specialitate și la secția de oncologie.

După flagrantul pentru luare de mită, au urmat ore de audieri și de percheziții prin birouri, prin ambulatoriul secției de Oncologie și chiar în mașinile angajaților.

Acțiunea polițiștilor anticorupție s-a desfășurat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Nu se cunosc date exacte cu privire la valoarea mitei.

În anul 2019, Spitalul de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava a fost primul din România care a fost certificat oficial că a implementat sistemul de management anticorupţie.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top