fbpx
Connect with us

Schimbări în conducerea Universității ”Ștefan cel Mare” Suceava, începând cu anul viitor

Schimbări în conducerea Universității ”Ștefan cel Mare” Suceava, începând cu anul viitor - News Moldova

Suceava

Schimbări în conducerea Universității ”Ștefan cel Mare” Suceava, începând cu anul viitor

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Valentin Popa renunță la funcția de rector și vizează continuarea activității în cercetare și managementul proiectelor PNRR la USV, urmărind să sprijine dezvoltarea instituțională a universității

Chiar dacă nu va mai candida pentru rectorat, își propune să se implice ca membru în Consiliul Facultății și în Senat, contribuind cu experiența acumulată în beneficiul comunității academice.

După 12 ani în funcția de rector, Valentin Popa consideră că este momentul ca USV să beneficieze de noi lideri pentru a menține dinamismul instituțional. Astfel, începând cu 7 martie 2024, un nou rector va prelua responsabilitățile. Într-un mesaj, el și-a exprimat mândria pentru evoluția universității de la dificultăți financiare majore la una dintre cele mai bine finanțate din țară, cu reprezentare internațională și cu rezultate remarcabile în diverse domenii.

Schimbări în conducerea Universității ”Ștefan cel Mare” Suceava, începând cu anul viitor - News Moldova

Pe lângă renunțarea la candidatura pentru rector, Valentin Popa urmărește să rămână activ în mediul academic și să se implice în proiectele de dezvoltare a infrastructurii educaționale și de cercetare ale USV, în special la nivelul campusului Moara și al Facultății de Medicină și Științe Biologice. Va candida pentru funcția de membru în Consiliul Facultății și în Senat, dorind să ofere sprijin și să împărtășească experiența sa, în cazul în care va fi ales.

Alegerile pentru Rector și alte funcții de conducere din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava vor avea loc în februarie 2024, iar procesul electoral va implica votul tuturor cadrelor didactice și de cercetare, precum și a reprezentanților studenților, asigurând un proces de vot universal, direct, secret și egal.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top