fbpx
Connect with us

Se caută CONSULTANT pentru Zona de agrement ZAMCA

Suceava

Se caută CONSULTANT pentru Zona de agrement ZAMCA


Municipalitatea suceveană caută consultanţi pentru realizarea documentaţiei tehnico-economice pentru Zona de agrement Pădure Zamca

Consultanţii se doreşte a fi găsiţi până la finalul acestei luni, iar suma pusă la bătaie este de 650.000 lei, criteriul de atribuire fiind cel mai bun raport calitate-preţ.

Serviciile ce se doreşte a fi contractate constau în elaborare studii de teren (studiu topografic, studiu geotehnic, studiu de evaluare al potenţialului arheologic al perimetrului studiat); elaborare studiu de fezabilitate;  elaborare documentaţie pentru obţinerea avizelor şi acordurilor conform certificatului de urbanism; elaborare proiect tehnic și detalii de executare; elaborare cerere de finantare.

News Moldova îți recomandă și ...   Mesajul Primarului orașului CÂMPULUNG MOLDOVENESC, județul SUCEAVA, Mihăiță NEGURĂ, transmis cu ocazia Sărbătorilor Pascale

În plus se solicită asistenţă acordată beneficiarului pe parcursul depunerii proiectului şi asistenţă acordată beneficiarului pe parcursul evaluarii proiectului şi ulterior până la semnarea contractului de finanţare.

Acest proiect, prezentat laudativ de municipalitate ori de câte ori are ocazia, cam bate pasul pe loc. După cum News Moldova a relatat, o licitaţie pentru studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic a fost anulată în aprilie anul acesta pentru că nu s-a prezentat niciun ofertant.

Licitație ANULATĂ pentru zona de AGREMENT din Pădurea ZAMCA! Nu s-a prezentat niciun ofertant

Mai mult, rămâne totuşi un semn de întrebare legat de sursa de finanţare a acestui proiect. se vorbeşte despre accesarea unei finanţări europene nerambursabile, la fel ca în cazul Parcului Şipote, cele două proiecte fiind considerate esenţiale în strategia de turism a Sucevei, după cum susţin aceiaşi reprezentanţi ai municipalităţii.

News Moldova îți recomandă și ...   Deputatul PSD de Suceava Vlad Popescu-Piedone se adresează ministrului CADARIU cu privire la eșecul promovării turistice a României

Pădurea Zamca este o zonă verde însemnată a orașului, ce se desfășoară de-a lungul limitei dintre municipiul Suceava și comuna Şcheia. Suprafața de pădure-parc pe care Municipiul Suceava o deține este de circa 101,5 hectare.

În partea de nord-vest a pădurii-parc se află localizate Ruinele Cetății Şcheia ce poartă denumirea și de Cetatea de Apus a Sucevei. Pădurea-­parc beneficiază de variații de teren semnificative, respectiv dealul Zamca, dealul Şeptilici, versanți abrupți în zona de nord-vest a pădurii-parc, platouri, coline, zone împădurite cu specii diverse de arbori.

„Viziunea AMBIȚIOASĂ” a edilului de Suceava, Ion LUNGU pentru zona de AGREMENT din Pădurea ZAMCA

News Moldova îți recomandă și ...   Sindicaliștii AVERTIZEAZĂ: cei care împiedică un angajat să se alăture grevei sau să muncească în timpul grevei riscă să fie SANCȚIONAȚI sau ÎNCHIȘI


Absolvent al Facultăţii de Filosofie, Universitatea Al. I. Cuza Iaşi. Jurnalist News Moldova şi Monitorul de Neamţ şi Roman.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Revista economică Moldova Invest, nr.3

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top