Connect with us

Sediul Primăriei SUCEAVA din Burdujeni COZMETIZAT de o firmă de CASĂ

Suceava

Sediul Primăriei SUCEAVA din Burdujeni COZMETIZAT de o firmă de CASĂ

Scările de la intrarea principală şi faţada sediului administrativ al Primăriei Suceava, din cartierul Burdujeni, vor fi reabilitate

Ca ofertant la procedura de cumpărare directă cu o valoare estimată de 100.000 lei este societatea comercială Cozmicris Comerţ SRL din comuna Şcheia.

Despre “cozmetizarea” sediului primăriei sucevene din cartierul amintit nu ar mai fi multe de spus, decât că durata de execuţie a lucrărilor este estimată la 60 de zile, că se cere un termen de garanţie a lucrărilor de 12 luni de la data recepţiei şi că va fi constituită o garanţie de bună execuţie de 5% din valoarea fără TVA a contractului.

Ar fi însă mai multe de spus despre firma ofertantă: societatea a fost înfiinţată în 2010, cu principal obiect de activitate lucrări de construcţii a drumurilor şi autostrăzilor. Societatea este administrată de către soții Gheorghe Cozmin și Anca HOLCA. Cei doi sunt și asociații firmei, deținând 50% din acțiuni fiecare. 

Potrivit portalului www.listafirme.ro, la capitolul cifre, pentru anul fiscal precedent, Cozmicris Comerț SRL Șcheia a declarat un profit net de 866.741 RON, la o cifră de afaceri de 1.789.254 RON. Cifrele sunt aproape duble față de anul 2019.

De asemenea, și numărul angajaților a crescut. Dacă în 2018 firma avea un efectiv de 3 angajați, în 2020, firma a declarat un număr de 7 angajați.

Deşi a pornit la drum cu obiectul de activitate menţionat, respectiv construcţia de drumuri, se pare că societatea a descoperit la un moment dat că e mai profitabil să repare… clădiri. Şi şi-a găsit şi un “partener” de nădejde, respectiv Primăria Suceava cu care a bifat mai multe contracte pentru reparaţia clădirilor administrate de municipalitate, după cum News Moldova a mai relatat.

O firmă specializată pe CONSTRUIREA DRUMURILOR și autostrăzilor va repara sediul Direcției „Administrația Piețelor” din SUCEAVA

Aşadar, ca un scurt bilanţ, din 2019 și până în prezent, SC Cozmicris Comerț SRL a bifat prin atribuire directă 7 contracte cu instituțiile statului. Din aceste 7 contracte, toate au fost încheiate cu primăria municipiului Suceava. Astfel, în decurs a circa 3 ani de zile, Cozmicris Comerț SRL a încasat de la municipalitate 2.330.299 RON. 

Anul trecut, aceeași firmă din Șcheia a efectuat reparații curente la 31 de spații comerciale din Piața Centrală. De asemenea, în 2019, Cozmicris Comerț SRL a renovat adăpostul de câini fără stăpân din municipiul Suceava.

Absolvent al Facultăţii de Filosofie, Universitatea Al. I. Cuza Iaşi. Jurnalist News Moldova şi Monitorul de Neamţ şi Roman.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

News Moldova LIVE

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top