fbpx
Connect with us

Senatorul Gheorghiță MÎNDRUȚĂ: „A fost aprobat proiectul prin care se permite accesul sucevenilor la ședințele Consiliului Local SUCEAVA!”

277800405 374581064682288 4993462314122902473 n e1656604717348 - News Moldova

Suceava

Senatorul Gheorghiță MÎNDRUȚĂ: „A fost aprobat proiectul prin care se permite accesul sucevenilor la ședințele Consiliului Local SUCEAVA!”


Senatorul Gheorghiță Mîndruță a anunțat faptul că a fost aprobat proiectul consilierului local Lorena Buburuzan, prin care se permite accesul neîngrădit al sucevenilor la ședințele deliberativului local

Cetățenii sunt invitați să ia cuvântul referitor la proiecte din cuprinsul ordinii de zi sau să transmită opinii și sugestii scrise, care vor fi aduse la cunoștința consilierilor locali.

„Nu ne mai dorim episoade penibile, când sucevenii sunt lăsați să aștepte  în holul Primăriei, fără să li se permită accesul în sala de ședințe. Vrem să încurajăm parteneriatul cetățean- ales local, ca o premisă pentru îmbunătățirea actului administrativ”, a declarat Lorena Buzuran. 

News Moldova îți recomandă și ...   Deputatul sucevean Ioan BALAN: "România Educată este un pas esențial pentru modernizarea țării!"

Gheorghita Mindruta - News Moldova

A fost aprobat și proiectul inițiat de către viceprimarul Teodora Munteanu, de deschidere a terenurilor de sport ale școlilor pe perioada vacanțelor și a sfârșitului de săptămână. Astfel, toți elevii vor avea acces neîngrădit pe terenurile de sport, pentru practicarea de activități sportive.

„E trist să vezi copii jucându-se prin parcări, iar terenurile de sport ale școlilor să stea închise. Părinții mi-au transmis că preferă să-și știe copiii într-un loc pe care aceștia îl cunosc foarte bine și unde le place să fie. Acum, vor putea să bată mingea pe terenul de sport, așa cum făceam noi altădată.”, a declarat Teodora Munteanu.

News Moldova îți recomandă și ...   Persoană DECEDATĂ în urma unui tragic accident rutier pe centura ocolitoare a municipiului Rădăuți


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top