fbpx
Connect with us

Senatorul PSD George MÎNDRUȚĂ a luat parte la o serie de evenimente sub egida „Zilelor Culturii Fălticenene”

353378820 691516886322036 7249938243249642033 n - News Moldova

Suceava

Senatorul PSD George MÎNDRUȚĂ a luat parte la o serie de evenimente sub egida „Zilelor Culturii Fălticenene”


Senatorul PSD de Suceava George Mîndruță a participat, zilele acestea, la o serie de evenimente sub egida „Zilelor Culturii Fălticenene”, evenimente menite să aducă aminte de oamenii de cultură și de oamenii de știință care s-au născut, au locuit, au studiat ori au creat în acest oraș, lăsând un tezaur cultural neprețuit în urma lor

Potrivit acestuia, organizarea acestor evenimente sprijină promovarea culturală a municipiului Fălticeni, aducându-i pe de o parte, avantaje sociale și economice, recunoaștere la nivel național și internațional, dar și incluziune socială prin reunirea, în fiecare an, a unui număr însemnat de participanți.
“Fiind prezent la desfășurarea unor momente din generoasa agendă a evenimentului, vă mărturisesc că această moștenire culturală de care se bucură orașul meu natal, deschide noi orizonturi pentru educație și învățare, îmbunătățește sentimentul de apartenență la comunitate și ne ajută să definim cine suntem.
Am avut oaspeți de seamă din Republica Moldova, Italia și Lituania, primari ai orașelor cu care municipiul Fălticeni este înfrățit. Au fost foarte încântați de muzeele din oraș, bucatele tradiționale, dar și de căldura cu care au fost primiți de autoritățile orașului și de oamenii de rând cu care au interacționat pe timpul șederii lor în Fălticeni.
353064410 691516779655380 6813241536395807220 n - News Moldova
De câte ori mi se oferă ocazia, îmi exprim opinia că valorile culturale îndeamnă la normalitate, bun simț, realizează conexiuni între generații, aduc oamenii împreună și ajung să dea viață orașelor de provincie precum Fălticeni.
Personal, consider că susținerea acestor manifestări, an de an, este un mare câștig pentru cultura fălticeneană, motiv pentru care țin să îi felicit pe toți cei care și-au unit eforturile pentru a face posibilă realizarea acestui proiect mult așteptat”, a precizat senatorul PSD George Mîndruță.


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top