fbpx
Connect with us

Situația copiilor, tinerilor și femeilor din mediul rural pe agenda reuniunii Femeilor Social-Democrate la Palatul Parlamentului

Collage Maker 09 Feb 2023 03.46 PM - News Moldova

Suceava

Situația copiilor, tinerilor și femeilor din mediul rural pe agenda reuniunii Femeilor Social-Democrate la Palatul Parlamentului


Ieri, 8 februarie 2023, la Palatul Parlamentului, a avut loc reuniunea Comitetului Executiv al Organizației Naționale a Femeilor Social-Democrate

WhatsApp Image 2023 02 09 at 15.33.24 - News Moldova

La eveniment au luat parte: președintele PSD Marcel Ciolacu, președinta OFSD, Doina Federovici, secretarul executiv al PSD, Paul Stănescu și prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

Din partea PSD Suceava a participat Larisa Blanari, președinta OFSD Suceava

WhatsApp Image 2023 02 09 at 15.33.25 - News Moldova
Pe parcursul ședinței, a fost adus în atenția participantelor proiectul de lege inițiat și susținut de PSD prin care femeile vor ocupa minim 30% din locurile de pe listele de candidați la alegerile locale. Astfel, Partidul Social Democrat își propune să susțină cât mai multe femei pe locuri eligibile la alegerile din 2024.

Alegeri astăzi la FRASIN pentru conducerea organizației de femei a PSD Suceava. Adomnicai vs Blanari. Semnificatii!

News Moldova îți recomandă și ...   Studenți FEAA, vizită de studiu la EGGER România
WhatsApp Image 2023 02 09 at 15.33.25 2 - News Moldova
De asemenea, au fost discutate și alte subiecte de actualitate, precum programele de finanțare derulate de către Ministerul Familiei destinate familiilor, copiilor și tinerilor; situația femeilor din mediul rural și sprijinirea acestora către activități practice care să ducă la îmbunătățirea situației financiare în conditiile dificile ale crizei economice și sociale actuale și nu în ultimul rând calendarul acțiunilor politice ale OFSD pe 2023.
larisa blanari doina federovici - News Moldova

Reamintim faptul că directorul CAS Suceava, Larisa Blanari a fost aleasă de către Organizația Femeilor Social-Democrate din Suceava în funcția de Președinte în data de 27 ianuarie 2023

Larisa Blanari a obţinut în respectivele alegeri o victorie categorică împotriva actualului deputatul în funcție și fost Președinte interimar al femeilor social-democrate din suceava, Mirela Adomnicăi.

News Moldova îți recomandă și ...   Sucevenii și turiștii sunt așteptați la o nouă ediție a Târgului de toamnă „Produs în Bucovina”

Scorul a fost de:

94 de voturi – Larisa Blanari și

59 de voturi Mirela Adomnicăi.

La finalul alegerilor, noul Președinte Larisa Blanari anunța că își dorește o organizație puternică, capabilă să producă schimbările mult așteptate de către suceveni, stabilind totodată și două obiective politice dificil de atins: PRIMARUL municipiului SUCEAVA și PREȘEDINTELE Consiliului Județean Suceava să aparțină PSD

 

Cine este Larisa Blanari

Născută în 1979, Larisa Blanari ocupă, începând cu iulie 2022, funcția de director general al Casei de Asigurări de Sănătate Suceava. Dublu licențiată în Litere (germană și română), absolventă a unui masterat în Psihologie politică și leadership in administrație, doamna Blănari este de profesie economist, având studii în științe economice.

News Moldova îți recomandă și ...   Deputatul sucevean Ioan BALAN: „Suceava se dezvoltă pentru că politicienii responsabili știu că oamenii au nevoie de proiecte și de dezvoltare!”

Anterior, fostul consilier județean a lucrat ca inspector antifraudă, comisar în cadrul Gărzii Financiare și a fost manager în cadrul unor instituții private, având o experiență vastă în sectorul finanțelor.

Membru al Organizației Municipale PSD, Larisa Blanari a fost aleasă consilier județean la alegerile din toamna anului 2020 (calitate la care a fost nevoită să renunțe în favoarea funcției de Director al CAS Suceava).


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top