fbpx
Connect with us

Suceava prinde viață de Ziua Bucovinei. Programul manifestărilor

404390667 910873307069032 7174381978304921872 n - News Moldova

Suceava

Suceava prinde viață de Ziua Bucovinei. Programul manifestărilor


Astăzi, cu ocazia celebrării Zilei Bucovinei, centrul Sucevei se transformă într-un loc plin de viață și bucurie. Primăria organizează un eveniment special ce cuprinde aprinderea luminilor în bradul de Crăciun, concerte și un spectacol de artificii

Începând cu ora 16:00, pe scena centrală vor urca mai mulți artiști de muzică populară, susținând concerte până la ora 18:00, când va avea loc ceremonia de aprindere a luminilor în bradul de Crăciun. Această ceremonie va coincide cu iluminarea ornamentală a întregului oraș, marcând astfel atmosfera festivă a sărbătorilor de iarnă.

După ora 18:05, vor continua concertele, cu Andra Gogan, suceveanca Alexandra Cuza, iar momentul culminant al serii îl va constitui recitalul lui Ştefan Bănică Jr., programat în jurul orei 20:15, urmat de un spectacol impresionant de artificii la ora 21:30.

În același timp, Consiliul Județean va deschide tradiționalul Târg de Crăciun în centrul Sucevei, eveniment ce va începe chiar în această zi de sărbătoare, pe 28 noiembrie, și se va desfășura până pe 15 ianuarie 2024. Târgul va oferi vizitatorilor o experiență autentică a meșteșugurilor tradiționale bucovinene, inclusiv meșteșuguri casnice textile, port popular, prelucrarea pielii, arta împletiturilor tradiționale și lucrul în lemn. De asemenea, va fi prezentă o varietate bogată de delicii gastronomice specifice sărbătorilor de iarnă, invitându-i pe vizitatori să descopere și să se bucure de tradițiile culinare ale Bucovinei. Este un eveniment plin de culoare și tradiție, care îi așteaptă cu brațele deschise pe toți cei dornici să se bucure de atmosfera festivă.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top