Connect with us

Sucevenii despre primarul Ion LUNGU: „Muncitor necalificat la CCH cu 8 clase! Partidul comunist, pe care în c*r l-a pupat l-a trimis la școală”

Suceava

Sucevenii despre primarul Ion LUNGU: „Muncitor necalificat la CCH cu 8 clase! Partidul comunist, pe care în c*r l-a pupat l-a trimis la școală”

Reacții extrem de dure ale sucevenilor la adresa primarului municipiului Suceava, Ion LUNGU

În urma materialului publicat de NEWS MOLDOVA intitulat ”Conducerea Primăriei SUCEAVA incapabilă să revitalizeze turismul local! Cetatea SUCEVEI pierde anual mii de turiști, sucevenii au reacționat dur la adresa primarului municipiului Suceava, Ion LUNGU.

CITEȘTE AICI:

Conducerea Primăriei SUCEAVA incapabilă să revitalizeze turismul local! Cetatea SUCEVEI pierde anual mii de turiști

În Suceava e o mare familie, îmbătrânită în rele, iar lucrurile stagnează de vreo 20 de ani

Aceasta este principala concluzie a emisiunii “Moldova în prim-plan”, găzduită marţi, 13 iulie, de NEWS MOLDOVA, la care au fost invitați Alin Opincaru, membru în comisia de realizare a proiectului pentru Parcul ȘipoteGabriel Buciac, consilier local PSD Suceava, şi analistul politic Ion Ştefanovici.

Temele abordate au fost situaţia Parcului Şipote, care ar putea beneficia de o şansă de a suferi transformarea pe care o merită, devenind un punct de atracţie pentru suceveni, dar şi pentru turiştii care vin în Suceava, precum şi situaţia din Comisia Tehnică de Urbanism, a cărei activitate poate şi trebuie să beneficieze de o mai mare transparenţă.

EMISIUNEA POATE FI URMĂRITĂ AICI:

Apelative dure primite din partea sucevenilor: ”Un mare mare incompetent! Bravo domnule primar, ai distrus un oraș istoric.

În urma materialului apărut,  sucevenii au reacționat dur la adresa primarului municipiului Suceava, Ion LUNGU

Sucevenii îl acuză pe LUNGU că Suceava a fost supusă subdezvoltării și că în 20 de ani de când este în cadrul primăriei Suceava, edilul nu a reușit să revitalizeze turismul pentru ca municipiul Suceava să devină un pol al dezvoltării:Dar ce revitalizeaza aceasta conducere ,in Suceava ? Turism… nu, productie…nu, industrie …nu, sport ...nu, infrastrustura …nu !!! Pavele ..da. Borduri vopsite…da. Constructii aiuristice …da.  Sala Polivalenta ..”.daaaa „. Varza” …daaaa! Asa arata orasul. dupa epoca Lungu!”

Mi-aduc aminte cu placere, cum fiecare întreprindere (acum se numesc Societăți Comerciale), aveau arondate cate un sector și se mergea la amenajarea aleilor prin munca patriotică. Cred că și domnul Lungu o fi mers, ca doar lucra la CCH. Erau chiar și niște tăblițe prin care se informa ce întreprindere a făcut aleea. Acum, probabil au dispărut”

Ovidiu Ozarchevici – Tov Lungu un mare mare incompetent apare in mass media doar cu gargara restul nimic!

Romanica Tirel- Situatie identica si la Vatra Dornei. Cind primarii sunt niste analfabeti precum Lungu si Bonches sa nu va asteptati la mai mult .

Gabriel Ioan Floristeanu- Ma mir cum naiba sucevenii aleg numai Lungu și Flutur.…..nu mai sunt tineri capabili cu viziune în orașul acesta……e ceva de necrezut…

Tudorel Creanga Dar ce revitalizeaza aceasta conducere ,in Suceava ? Turism… nu, productie…nu, industrie …nu, sport …nu, infrastrustura …nu !!! Pavele ..da. Borduri vopsite…da. Constructii aiuristice …da.  Sala Polivalenta ..”.daaaa „. „Varza” …daaaa! Asa arata orasul. dupa epoca Lungu !

Florin Grajdeanu –  de ce nu „importați ‘amirali, franțuzoaice, etc!?

Marian Si Ionela Sorodoc- Mâine-poimâine vedem niște blocuri acolo . Este loc , dacă-l întrebați pe domnul primar. Suceava, un oraș cu blocuri între blocuri ,ca să nu mai aibă angajații primăriei treaba cu tunsul gazonului, toaletarea copacilor, întreținerea parcurilor sau spatiilor de joaca pentru copii. Bravo domnule primar, ai distrus un oraș istoric.

Ilie Tabrea- Ca cetățean îl întreb pe domnul primar Lungu în ce-i 20 de ani de activitate nu sau găsit bani pentru reabilitare turismului Sucevean sau vreau să-l întreb dacă era în perioada anilor 1975 – 1977 în Suceava și dacă da cum și cu cine sau construit toate aleile din oraș spre cetate și în jurul cetăți. Suceveni își aduc aminte.

Petru Irimescu –  Mi-aduc aminte cu placere, cum fiecare întreprindere (acum se numesc Societăți Comerciale), aveau arondate cate un sector și se mergea la amenajarea aleilor prin munca patriotică. Cred că și domnul Lungu o fi mers, ca doar lucra la CCH. Erau chiar și niște tăblițe prin care se informa ce întreprindere a făcut aleea. Acum, probabil au dispărut.

Lucian Ulian –  Lungu in perioada aia era simplu necalificat cu 8 clase și alea vai de steaua lui,la CCH! Apoi,partidul comunist pe care in cur l-a pupat l-a trimis la școală….acum cică e economist😁
Mircea Dragan – Cum doamne la conducerea acestui județ au ajuns numai incompeteti

”Sunt străzi neasfaltate, parcă am fi în feudalismul timpuriu! Mafia famiglia Lungu, asta e la Suceava!”

Sucevenii au ținut să menționeze că infrastructura din municipiul Suceava lipsește cu desăvârșire! Străzile sunt neasfaltate, gropile devin din ce în ce mai multe, străzile sunt pline de câini fără stăpân, iar în tot ce acest timp, edilul a reușit să strângă în jurul său, o mare ”famiglie” potrivit sucevenilor: ”O competiție între CJ Suceava și Primăria Suceava, aruncarea cu lopata!!!”
Angela Braharu – Sunt străzi neasfaltate, parcă am fi în feudalismul timpuriu!
Petrica Pyt – La câte gropi sint in Suceava mă mir că mai au turism.
Cica Maerean – Nu are timp de asa ceva.
Vasile Airoaie- Mai votati l pe Lungu cu acoliți lui
Dilian Viorel- Ce vreți de la primar? nu este în stare să ne scape de câinii de pe străzi cartierul Burdujeni geme!
Constantin Catalin Soric- Tot județul Suceava este incapabil sa facă ceva concret nuuu doar orașul….
Vasile Nigel – O competiție între CJ Suceava și Primăria Suceava, aruncarea cu lopata!!!
Lucian Ulian- Mafia famiglia Lungu, asta e la Suceava!
Dorel De Dorel – Cetate cu Termopane! Unicat

El, își plătește libertatea la DNA. Cum sa ajungă Suceava sus? Atât primarul cât și șefii DNA sunt mâna in mâna

Multe dintre comentariile sucevenilor, fac referire la o adevărată relație între primarul Ion LUNGU și șefii DNA Suceava:Trebuie sa dam șpagă la DNA da? De unde sa va mai dau? Stați așa in potroace asta mizerabila”

Potrivit sucevenilor șpaga dată de către primarul Ion LUNGU nu mai este dată clasic, în plic, ci prin conturi ori apartamente: ”În Suceava la ora actuala nu se mai da șpagă in plic ci prin conturi sau apartamente”

Nedea Gheorghe –  n-avem. Trebuie sa dam șpagă la DNA da? De unde sa va mai dau? Stați așa in potroace asta mizerabila.
Nedea Gheorghe- Pai cum sa nu fie. Întrebați-i pe cei de la DNA Suceava de ce a ajuns primaria in halul asta. El, își plătește libertatea la DNA. Cum sa ajungă Suceava sus? Atât primarul cât și șefii DNA sunt mâna in mâna. In Suceava la ora actuala nu se mai da șpagă in plic ci prin conturi sau apartamente
Dontu Eugenia- In atatea ani ,fiind la conducerea municipiului nu a fost în stare să facă nimic vizibil pentru municipiul, Nu-si mai are rostul sa enumerăm insuccesul lui ca el si așa nu aude si nu vede.
Sofron Vasile – Lungule lungule, oare te vei vindeca vriodata ? Stii tu boala ce o ai!!
Maria Lăcrămioara – Va rugam , mai niște leagăne pentru copiii mici! Numai unul!!!

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

News Moldova LIVE

Advertisement Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi
Advertisement Universitatea de Ştiinţele Vieţii
Advertisement Colegiul Tehnic ”Ioan C. Ștefănescu” Iași
Advertisement Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu“ Suceava
Advertisement Colegiul Tehnic Gh. Asachi Iasi
Advertisement Universitatea Vasile Alecsandri din Bacău
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
Advertisement
To Top