fbpx
Connect with us

Surpriză în PNL Suceava. Irina VASILCIUC candidează pentru conducerea Consiliului Județean

Surpriză în PNL Suceava. Irina VASILCIUC candidează pentru conducerea Consiliului Județean - News Moldova

Suceava

Surpriză în PNL Suceava. Irina VASILCIUC candidează pentru conducerea Consiliului Județean

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat validararea candidaturii Irinei Vasiliciuc, actualul administrator public al județului Suceava, la funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean.

„Aș vrea să vă spun câteva lucruri despre lista din echipa lui Gheorghe Flutur de la Consiliu Județean. În primii 10 de pe listă avem 4 doamne, candidați pentru vicepreședinte al Consiliului Județean pe care le voi susține Sunt Irina Vasilciuc, actualul administrator public al județului Suceava și Nicolae Barbă, actualul vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava. Avem noutăți, personalități importante.

„Tânăra, doamnă doctor pediatru Elena Tătăranu, șefa secției de pediatrie de la Spitalul Clinic Județean Suceava. Profesorul universitar, doamna profesoară Otilie. Cecilia Clipa, un om de renume în Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava. Avocata Dana Mitrea, un recunoscut avocat în lumea suceveană. Sunt doar câteva dintre surprizele pe care le-am pregătit în noua listă de consilieri.”

Totodată, în cadrul colegiului director al filialei județene PNL Suceava, au fost anunțați candidații la primăriile din județ, dar și votarea în unanimitate a lui Gheorghe Flutur drept candidat PNL pentru un nou mandat de Președinte al Consiliului Județean.„Astăzi am hotărât la comitetul director validarea primarilor din toate localitățile județului Suceava. Partidul Național Liberal se prezintă la start pentru campania electorală cu liste complete de consilieri locali, cu o listă completă de candidați la primării și cu listă completă la Consiliul Județean, iar eu mi-am anunțat și am fost validat în unanimitate să candidez la președinția Consiliului Județean Suceava.

Câteva noutăți pentru populația județului Suceava. Partidul Național Liberal a câștigat 54 de mandate de primar în 2020. În ultimele săptămâni am avut 9 intrări de noi primari în PNL și 3 plecări. Au venit primari de la Broșteni, Pojorâta, Mănăstirea Humorului, Marginea, Frătăuții Noi, Frătăuții Vechi, Fântâna Mare, Salcea. Sigur că am avut și 3 plecări. Ne prezentăm cu 61 de primari în funcție și foarte mulți candidați tineri pentru funcția de primar. Avem 8 femei care candidează la funcția de primar. De la Capul Câmpului, la Crucea, la Grămești, la Ciprian Polonă, la Corumbescu, la Gălănești. Sunt noutăți. Mă bucur de acest lucru.”

Câteva vorbe despre candidatura mea… Merg la drum pentru voi, dragi suceveni. Am în suflet, pe buze, în minte, pe tălpile pantofilor un kilometraj pregătit pentru dezvoltare, pentru bunăstare și pentru siguranța dumneavoastră, dragi suceveni. Folosiți-mă, puneți-mă la treabă. Am făcut-o de fiecare dată, am atâtea lucruri despre care pot vorbi în fiecare sat, pe fiecare uliță care au fost făcute în perioada mea. Vă rog să mă judecați după fapte și să veniți alături de mine pentru ca Suceava să fie reprezentată cu cinste atât aici, la nivelul județului Suceava, cât și în politica națională. Sunt omul vostru, puneți-mă la treabă.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top