fbpx
Connect with us

Tânăr din Boroaia reținut de poliție pentru tentativă de OMOR!

Tânăr din Boroaia reținut de poliție pentru tentativă de OMOR! - News Moldova

Suceava

Tânăr din Boroaia reținut de poliție pentru tentativă de OMOR!

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Un bărbat în vârstă de 21 de ani a fost reținut de către polițiști în urma unui incident în care a atacat doi bărbați, soldat cu moartea unuia dintre aceștia și rănirea celuilalt, au declarat oficialii Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Suceava

Conform informațiilor furnizate de poliție, agresiunea a avut loc într-un bar din localitatea Bărăști din comuna Boroaia, ca urmare a unui conflict spontan.

După sosirea de urgență a polițiștilor la fața locului, s-a descoperit că unul dintre bărbați se afla decedat într-un șanț, în timp ce celălalt prezenta multiple leziuni, dar era în viață.

Potrivit declarațiilor oficiale date duminică de IPJ Suceava, incidentul a avut loc în jurul orei 19:00, în data de 16 martie 2024, când tânărul de 21 de ani și cumnatul său au ajuns la barul respectiv cu atelajele hipo, unde au consumat alcool și au intrat în conflict cu cei doi bărbați localnici, de 46 și 52 de ani.

În urma acestui conflict, tânărul de 21 de ani ar fi lovit cu un obiect contondent cei doi bărbați, provocând moartea celui de 46 de ani și rănind grav pe cel de 52 de ani.

Agresorul a fugit de la locul faptei, dar a fost ulterior găsit și reținut într-o localitate învecinată. Se pare că el era cunoscut victimelor și, sub influența alcoolului, i-a atacat cu o ranga, abandonându-i în șanț.

Tânărul de 21 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și plasat în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. El este acuzat de comiterea infracțiunilor de omor și tentativă de omor


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top