fbpx
Connect with us

Tânăra economistă Mihaela-Gabriela Iremciuc se alătură echipei lui Lucian Harsovschi în cursa pentru primăria Suceava

Tânăra economistă Mihaela-Gabriela Iremciuc se alătură echipei lui Lucian Harsovschi în cursa pentru primăria Suceava - News Moldova

Suceava

Tânăra economistă Mihaela-Gabriela Iremciuc se alătură echipei lui Lucian Harsovschi în cursa pentru primăria Suceava

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Viceprimarul și candidatul pentru funcția de primar al Municipiului Suceava, Lucian Harsovschi, a evidențiat importanța implicării tinerilor în dezvoltarea orașului

El a prezentat cazul Mihaelei-Gabriela Iremciuc, o tânără în vârstă de 27 de ani, stabilită în Suceava de 8 ani. Ea și-a exprimat dorința de a contribui la comunitatea locală prin implicarea în politică și prin aducerea de idei noi pentru dezvoltarea orașului.

Mihaela-Gabriela este economist de profesie, iar studiile universitare le-a absolvit în Suceava. Ea consideră că Suceava este locul ideal pentru a-și întemeia o familie și pentru ca fetița ei să crească armonios. Prin participarea ei în politică, își propune să aducă o perspectivă nouă și să contribuie la schimbările necesare în oraș.

“Mi-am dorit să mă implic în politică pentru a aduce idei noi în dezvoltarea acestui oraș și de ce nu, pentru a ieși din zona mea de confort. Mă consider o persoană dedicată, pozitivă și implicată în tot ceea ce îmi propun. Sunt de părere că un consiliu local format din persoane care lucrează în toate domeniile de activitate ar aduce doar beneficii și ar forma o echipă de succes alături de noul primar.

Sunt sigură că Lucian Harșovcshi are toate calitățile să aducă un plus de valoare în conducerea și organizarea orașului, lucru care deja s-a putut vedea pe perioada mandatului de viceprimar. Suceava are nevoie de o nouă viziune și de o schimbare de perspectivă”, este de părere tânăra.

Lucian Harsovschi a subliniat importanța unei echipe diversificate, care să acopere diferite domenii de activitate, pentru a asigura o conducere eficientă și o dezvoltare echilibrată a orașului. El și-a exprimat încrederea în capacitatea sa de a aduce valoare în conducerea și organizarea orașului, bazându-se pe experiența sa ca viceprimar.

În final, Harsovschi a apreciat implicarea tinerilor în echipa sa și a mulțumit Mihaelei pentru alăturarea ei, exprimându-și încrederea că, împreună cu echipa și cu sprijinul comunității, vor reuși să aducă schimbările necesare în Suceava.

„Apreciez că mulți tineri au vrut să facă parte din echipa mea și vor să se implice în dezvoltarea orașului. Îi mulțumesc Mihaelei că s-a alăturat și sunt sigur că împreună cu echipa și alături de suceveni vom reuși!”, a conchis Harșovschi.

𝐂𝐎𝐌𝐀𝐍𝐃𝐀𝐓 𝐃𝐄 𝐏𝐍𝐋 𝐅𝐈𝐋𝐈𝐀𝐋𝐀 𝐒𝐔𝐂𝐄𝐀𝐕𝐀, 𝐂𝐎𝐃 𝐀𝐄𝐏 𝟐𝟏𝟐𝟒𝟎𝟎𝟏𝟓


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top