fbpx
Connect with us

“Târgul de Crăciun – Târg de Meșteri Populari” se va deschide în centrul Sucevei pe 28 noiembrie

targ sv - News Moldova

Suceava

“Târgul de Crăciun – Târg de Meșteri Populari” se va deschide în centrul Sucevei pe 28 noiembrie


“Târgul de Crăciun – Târg de Meșteri Populari” este un eveniment festiv care se va desfășura în perioada 28 noiembrie 2023 – 7 ianuarie 2024, pe Esplanada Casei de Cultură din Suceava

Cu această ocazie, vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Niculai Barbu, a încurajat vizitatorii să exploreze ofertele diversificate ale meșterilor participanți, promovând astfel bogăția și diversitatea patrimoniului cultural local.

„Ediția de anul acesta a Târgului de Crăciun din centrul Sucevei se va deschide de Ziua Bucovinei, pe 28 noiembrie. Târgul de Crăciun va fi deschis până pe 15 ianuarie 2024 și în cadrul târgului, Consiliul Județean va fi prezent alături de Asociația „Produs în Bucovina”.

vicepresedinte cj sv 1 - News Moldova

La târg vom avea meșteri populari care vor prezenta meșteșugurile tradiționale din industria casnică textilă, port popular, prelucrarea pieilor, opincărit, împletiri tradiționale, prelucrarea lemnului și multe altele.

De asemenea, așa cum i-am obișnuit pe suceveni și la edițiile anterioare prin Asociația “Produs în Bucovina”, partenerul nostru și in cadrul OMD Bucovina, vom avea și foarte multă gastronomie specifică perioadei sărbătorilor de iarnă”, a transmis vicepreședintele CJ Suceava, Niculai Barbă.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top