Connect with us

Teodora MUNTEANU, Viceprimarul USR al SUCEVEI la un pas de DEMISIE fortata

Suceava

Teodora MUNTEANU, Viceprimarul USR al SUCEVEI la un pas de DEMISIE fortata

BPJ al USR Suceava va supune unei analize politice situatia creata de Viceprimarul Teodora MUNTEANU

Biroul Politic Județean al USRPLUS Suceava se va reuni, joi, într-o ședință în care va fi analizata sub aspect politic situația Teodorei Munteanu, vicepreședinte al partidului, consilier local și viceprimar al municipiului Suceava. 
Reamintim faptul ca Munteanu a generat un scandal imens saptamana aceasta in contextul participarii si castigarii unui premiu la un concurs organizat chiar de catre municipalitatea suceveana.

Mai exact, Viceprimarul USR al SUCEVEI, Teodora MUNTEANU, a DETURNAT valoarea unui premiu oferit de PRIMĂRIE! In sensul unei reglari de conturi, de la sine putere, Munteanu a decis sa transfere o suma de bani echivalenta cu valoarea premiului catre un ONG care NU a PARTICIPAT la respectivul CONCURS.

Încercând să iasă bine ca imagine, Munteanu a decis de la sine putere să doneze valoarea unei motociclete către un ONG. Scopul concursului la care a participat Munteanu, neavând dreptul să se înscrie nici ea, nici o rudă de gradul I sau II, a fost deturnat! 

Premiul, așa cum a anunțat Viceprimarul Munteanu, va ajunge la o ASOCIAȚIE care nu a participat la concurs!

Prin IMIXIUNEA oficialului Primăriei SUCEAVA este în final deturnat premiul oferit de administrația locală, valoarea premiului ajungând la o terță parte, care nu a avut nici o legătură cu concursul în cauză!

Teodora MUNTEANU a creat pe această cale și o nedreptate față de participanții la respectivul concurs. Ar fi fost mult mai corect și cinstit din partea oficialului să își asume vina și să îndrepte situația creată. Aceasta a preferat însă să își cosmetizeze imaginea, creând în fapt neregului în buclă, din ce în ce mai grave! 

EXCLUSIV! Viceprimarul Teodora MUNTEANU, a făcut depunerea la BANCA! Poate DONAȚIA să substituie obligația de RETURNARE a premiului?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

News Moldova LIVE

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top