fbpx
Connect with us

Toate unitățile școlare de învățământ special din județul Suceava beneficiază de autorizații sanitare de funcționare

376710683 619703060348727 4452088782081251721 n scaled - News Moldova

Suceava

Toate unitățile școlare de învățământ special din județul Suceava beneficiază de autorizații sanitare de funcționare


Toate instituțiile de învățământ special din județul Suceava au primit aprobări sanitare pentru a funcționa. Niculai Barbă, vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Suceava, a comunicat că toate instituțiile de învățământ special finanțate de CJ sunt pregătite pentru începerea anului școlar, având aprobări sanitare complete, în proporție de 100%

“După analiza rapoartelor primite din teren la sfârșitul lunii trecute, am inspectat modul în care instituțiile de învățământ special din județul Suceava s-au pregătit pentru noul an școlar. În ultimele zile, am efectuat mai multe inspecții surpriză la diverse unități din teritoriu.

Am acordat atenție condițiilor igienico-sanitare, securității școlare, disponibilității materialelor de igienă și curățenie, precum și pregătirii pentru sezonul rece. S-au efectuat operațiuni de igienizare și dezinfecție în sălile de clasă, laboratoare, cantine, săli de sport, cămine-internat, ateliere, și altele”, a precizat Barbă.

News Moldova îți recomandă și ...   Deputatul PSD Gheorghe Șoldan: „Pentru mine, Bucovina e acasă”

Potrivit acestuia, toate instituțiile de învățământ dispun de apă curentă și grupuri sanitare în clădirile destinate educației, ceea ce a asigurat îndeplinirea tuturor cerințelor pentru obținerea aprobărilor sanitare de funcționare pentru toate instituțiile de învățământ special finanțate de Consiliul Județean Suceava.

“Consiliul Județean Suceava acordă o importanță deosebită investițiilor în educație, asigurând o finanțare constantă și semnificativă din propriul buget, dar și prin promovarea unor proiecte cu finanțare europeană. Așa cum s-a menționat și în ceea ce privește asistența socială și sănătatea, poate constitui o provocare pentru administrație și personalul din acest domeniu să țină pasul cu eforturile noastre”, a adăugat vicepreședintele CJ Suceava.

News Moldova îți recomandă și ...   Recunoașterea performanțelor și inițiativei antreprenoriale. O sinteză a ediției din acest an a Galei Oamenilor de Afaceri din Suceava


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top