fbpx
Connect with us

TRAGEDIE în județul SUCEAVA!Un bărbat a DECEDAT după ce a fost strivit de cupa unei vole

Suceava

TRAGEDIE în județul SUCEAVA!Un bărbat a DECEDAT după ce a fost strivit de cupa unei vole


Miercuri, 11.05.2022, un bărbat de 38 de ani a decedat după ce a fost strivit de cupa unei vole și peretele unei locuințe unde efectua activități de curățenie

Se pare că un bărbat de 57 de ani din Dornești, județul Suceava, manevra o autoutilitară tip vola în curtea unui imobil și l-a prins pe bărbat cu cupa volei, în peretele  locuinței.

Bărbatul care manevra utilajul a spus că celălalt bărbat încărca, cu lopata, lutul ce era amplasat în fața ușii de acces, în cupa volei, dar, într-un moment de neatenție, a înaintat vola, strivindu-l pe bărbat de peretele imobilului.

News Moldova îți recomandă și ...   Mesajul Primarului comunei BAIA, județul SUCEAVA, Maria TOMESCU, transmis cu ocazia Sărbătorilor Pascale

Din nefericire, bărbatul a fost străpuns în zona bazinului de ghearele cupei, sângerând în abundență și fiind în stare de inconștiență, iar echipajul SMURD sosit la fața locului a constatat decesul acestuia.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „uciderea din culpă ”.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Forumul economic regional

Revista economică Moldova Invest, nr.3

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top