fbpx
Connect with us

TRAGEDIE la Frasin: o femeie de 39 de ani din Iași a pierit în urma unui accident ATV-ul

TRAGEDIE la Frasin: o femeie de 39 de ani din Iași a pierit în urma unui accident ATV-ul - News Moldova

Suceava

TRAGEDIE la Frasin: o femeie de 39 de ani din Iași a pierit în urma unui accident ATV-ul

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Tragedie petrecută în Frasin, unde o femeie în vârstă de 39 de ani din Iași și-a pierdut viața după ce a intrat într-un brad cu ATV-ul pe un drum forestier

Sâmbătă, 3 iunie, în jurul orei 12:00, S. Anca și alte 9 persoane au închiriat cinci ATV-uri de la SC ATV Bucovina SRL din Gura Humorului pentru a se plimba.

Nicio persoană dintre cele zece nu purta echipament de protecție, inclusiv cască, deși li s-a oferit la punctul de închiriere.

Grupul din Iași a urmat traseul turistic stabilit, pe drumul forestier Cotu din cadrul cantonului silvic Cotu Buhii, Ocolul silvic Frasin. S. Anca, care avea permis de conducere categoria B, conducea un ATV, fiind însoțită de prietena sa, C. Cristina.

La un moment dat, Anca a pierdut controlul ATV-ului, a virat spre stânga și a ieșit în afara drumului forestier. C. Cristina a sărit de pe ATV, în timp ce Anca a intrat în coliziune cu un brad, suferind răni grave. Din nefericire, Anca a decedat în urma impactului, în timp ce însoțitoarea ei, C. Cristina, a suferit leziuni minore.

La locul accidentului au sosit un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) și un echipaj SMURD, care au acordat primul ajutor victimelor. Cu toate că s-au făcut manevre de resuscitare, medicii au fost nevoiți să declare decesul femeii de 39 de ani din Iași.

C. Cristina a fost preluată de echipajul medical și transportată la Spitalul de Urgență din Gura Humorului, unde a fost diagnosticată cu o contuzie abdominală, fiind ulterior transferată la Spitalul Județean Sfântul Ioan cel Nou din Suceava.

Poliția a deschis un dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul, fiind posibile acuzații de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top