fbpx
Connect with us

Tragedie la Ilișești! Doi morți și un tânăr grav rănit, după ce șoferul unei mașini a intrat de pe contrasens într-o basculantă!

Tragedie la Ilișești! Doi morți și un tânăr grav rănit, după ce șoferul unei mașini a intrat de pe contrasens într-o basculantă! - News Moldova

Suceava

Tragedie la Ilișești! Doi morți și un tânăr grav rănit, după ce șoferul unei mașini a intrat de pe contrasens într-o basculantă!

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Joi seară, în apropierea căminului de bătrâni, pe DN 17, după ieșirea din Ilișești și în zona de pădure, a avut loc un accident rutier grav. Conform primelor informații, șoferul autoturismului, Ciprian Costin Lăzărescu, în vârstă de 39 de ani, a pierdut controlul într-o curbă ușoară, la aproximativ jumătate de kilometru de căminul de bătrâni. Acesta a intrat cu mașina pe contrasens șis-a ciocnit frontal cu o autobasculantă încărcată cu piatră, care circula regulamentar din sens opus, de la Păltinoasa spre Suceava.

Potrivit primelor informații furnizate de polițiști, trei bărbați se aflau într-un autoturism care se deplasa din Suceava spre Gura Humorului. În timpul traseului, la aproximativ jumătate de kilometru de căminul de bătrâni, șoferul a pierdut controlul într-o curbă ușoară. Din nefericire, autoturismul a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu o basculantă care se deplasa regulamentar din sens opus, dinspre Păltinoasa spre Suceava.

Coliziunea a fost una puternică, iar ambele vehicule s-au răsturnat în afara drumului, spre pădure. La momentul accidentului, carosabilul era umed, ceea ce a contribuit la intensitatea impactului.

Echipele de pompieri ajunse la fața locului au fost martore ale unor imagini cutremurătoare. Autoturismul a fost distrus complet, rămânând sub cabina vehiculului greu, care a suferit și el daune majore și s-a răsturnat pe o parte.

Impactul a fost de o extremă violență, iar ambele vehicule s-au răsturnat în afara drumului, spre pădure. În momentul sosirii echipei de pompieri la locul accidentului, toți cei trei bărbați din autoturism erau încarcerați și nu dădeau semne de viață. Doi dintre ei, în vârstă de 18 și 39 de ani, au fost declarați decedați la fața locului, având leziuni incompatibile cu viața.

Singurul supraviețuitor, Nicolae Irimia, în vârstă de 30 de ani, era în stop cardio-respirator. El a fost resuscitat și transportat în stare critică la Spitalul Județean Suceava, fiind în comă, în șoc hemoragic, cu traumatism cranio-cerebral grav și multiple fracturi. A ajuns direct în sala de operație de pe secția de Chirurgie ATI.

Șoferul autobasculantei, în vârstă de 52 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a avut noroc și a suferit doar leziuni ușoare, nefiind nevoie de transport la spital. Aparatul etilotest a indicat absența alcoolului în sânge.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și continuă investigațiile pentru a stabili împrejurările exacte ale producerii accidentului și dacă mai sunt elemente necunoscute privind filmul tragic al evenimentului rutier.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top