Connect with us

Tribunalul CLUJ a admis solicitarea DNA: Cristinel CREȚU, vicepreședintele CJ SUCEAVA, reținut pentru 30 de zile

Suceava

Tribunalul CLUJ a admis solicitarea DNA: Cristinel CREȚU, vicepreședintele CJ SUCEAVA, reținut pentru 30 de zile

Cristinel Crețu, vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luată de către magistrații Tribunalului Cluj, la propunrea procurorilor DNA Cluj

Cristi Crețu a fost reținut după ce a fost prins în flagrant cu o șpagă de 40.000 de euro încasată de la Vasile Rîpan, patronul societății Autotehnorom, chiar în sediul Consiliului Județean Suceava.

FLAGRANT al DNA CLUJ la Consiliul Judetean SUCEAVA! Cristi CREȚU, mana dreapta a lui Gheorghe FLUTUR a fost REȚINUT

Decizia magistraților Tribunalului Cluj:

„În temeiul art. 226 alin. 1 din Codul de procedură penală admite propunerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Cluj, prin urmare în temeiul art. 202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e, art. 223 alin. 2 din Codul de procedură penală dispune arestarea preventivă a inculpatului Crețu Silviu-Cristinel, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită prev. de art. 289 alin. 1 din Codul penal rap. la art. 6 din Legea nr. 78/2000 şi trafic de influenţă prev. de art. 291 alin. 1 rap. la art. 6 din Legea nr. 78/2000, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 05.04.2022 şi până la data de 04.05.2022.

Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă în acest sens. În baza art. 275 alin. 3 din Codul de procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în cameră de consiliu, azi, 05.04.2022”

 

Procurorii DNA CLUJ cer reținerea lui Silviu -Cristinel CREȚU, vicepreședintele CJ SUCEAVA, pentru 30 de zile


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Suceava

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
Advertisement
To Top