fbpx
Connect with us

Tudorița LUNGU (PNL): “Prima Organizație de Management al Destinației a primit avizul Ministerului Antreprenoriatului și Turismului”

Suceava

Tudorița LUNGU (PNL): “Prima Organizație de Management al Destinației a primit avizul Ministerului Antreprenoriatului și Turismului”


Prima Organizație de Management al Destinației a primit avizul Ministerului Antreprenoriatului și Turismului, a anunțat deputatul PNL Tudorița LUNGU

“După un maraton de informare în aceste ultime luni, iată că reforma privind turismul din România prinde contur!
Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului a emis primul aviz pentru înființarea unei Organizații de Management a Destinației (OMD).
Beneficiarul este Suceava – „Orașul Cetății de Scaun”, noua entitate fiind dezvoltată pe plan local.
Organizația de Management al Destinației „Suceava – Orașul Cetății de Scaun” este formată din următorii membri fondatori: Consiliul Local Suceava, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, Muzeul Național al Bucovinei, Universitatea ”Stefan cel Mare”, Suceava, Complex Zamca, Mandachi Hotel & Spa, agenția de turism EXIMTUR, Shopping City Suceava și Iulius Mall Suceava.
Pentru înființarea unui OMD local, destinația trebuie să fie atestată ca stațiune turistică de interes local/național sau să existe minimum 100 de locuri de cazare în structurile de primire turistice clasificate.
Strategia de dezvoltare și marketing turistic, precum și la planul de acțiune pot fi elaborate și adoptate în cel mult 1 an de zile de la primirea avizului.
Felicit autoritățile și entitățile private care au decis ca împreună să promoveze mai bine și mai eficient Suceava și tot ce poate ea aduce turiștilor”, a precizat Tudorita LUNGU.

News Moldova îți recomandă și ...   Condițiile de ceață au dus, din nou, la rerutarea, amânarea sau anularea zborurilor pe Aeroportul Suceava


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Suceava

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top