fbpx
Connect with us

Turistul din Galați, grav rănit în urma accidentului la tiroliana din Gura Humorului a ieșit din comă

tiroliana - News Moldova

Suceava

Turistul din Galați, grav rănit în urma accidentului la tiroliana din Gura Humorului a ieșit din comă


Turistul din Galați, accidentat în data de 18 februarie 2023 la tiroliana din Gura Humorului, s-a trezit din comă. Starea bărbatului în vârstă de 56 de ani este mai bună. Acesta a fost extubat, este conștient și respiră bine

Pacientul va rămâne sub supravegherea medicilor, în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava.

Turistul din Galați a fost internat la spitalul din Suceava după ce a suferit un accident violent la tiroliană, în urma căruia s-a izbit de un copac și a ricoșat în altul.

La UPU a fost diagnosticat cu insuficiență respiratorie și șoc hemoragic, prezentând traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic cu fracturi costale și hemotorax, traumatism abdominal cu ruptură mezenterică și contuzie de vezică urinară. Pacientul fost stabilizat, operat și internat la ATI, intubat până în ziua de 1 martie.

În cauză Poliția a deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

 


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top