fbpx
Connect with us

Un bărbat din Suceava a fost prejudiciat și amenințat de constructorul care i-a ridicat locuința în zona Moara-Bulai

Un bărbat din Suceava a fost prejudiciat și amenințat de constructorul care i-a ridicat locuința în zona Moara-Bulai - News Moldova

Suceava

Un bărbat din Suceava a fost prejudiciat și amenințat de constructorul care i-a ridicat locuința în zona Moara-Bulai

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Un constructor din localitatea suceveană Negrileasa i-a promis clientului său că va remedia problemele pe care acesta le-a sesizat la finalizarea lucrărilor la casa de locuit, l-a lăsându-l, în schimb, fără plasele de gard și pavelele din curte, până la achitarea diferenței de 6.000 de euro

Mai mult decât atât, constructorul și-a amenințat clientul că, dacă nu îi va achita suma menționată, îl va călca cu mașina. Pe de altă parte, î actul adițional la contractul de antrepriză încheiat între societatea din Negrileasa și Adrian Turza este stipulat că diferența de bani se va achita în termen de un an de zile de la recepția lucrării.

La scurt timp după mutarea în noua locuință, proprietarii au constatat, treptat, proasta calitatea a lucrărilor executate. În acest sens, proprietarul a depus o plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava împotriva constructorului și a soției sale care ocupă funcția de administrator al societății din Negrileasa.

Acesta a mai depus o sesizare la Inspecția de Stat în Construcții să verifice calitatea lucrărilor efectuate de constructor și una la Garda de Mediu Suceava cu privire la fosa septică ce refulează prin gard, pe terenul din vecinătate.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top