fbpx
Connect with us

Un camion al Primăriei Moldova Sulița a intrat în albia râului Moldova după ce podul de lemn a cedat complet

Un camion al Primăriei Moldova Sulița a intrat în albia râului Moldova după ce podul de lemn a cedat complet - News Moldova

Suceava

Un camion al Primăriei Moldova Sulița a intrat în albia râului Moldova după ce podul de lemn a cedat complet


Un vehicul de transport, un camion, care era încărcat cu balast din dotarea Primăriei Moldova Sulița, a pătruns în albia râului Moldova după ce podul de lemn pe care traversa s-a rupt complet

Acest incident a avut loc în ziua de luni, 14 august 2023, pe un drum forestier din localitatea Benia. Drumul forestier se desprinde din drumul județean 175, care conectează Pojorâta cu Izvoarele Sucevei.

Această cale forestieră asigură legătura spre Obcioara și Dîrmoxa, iar podul de lemn era singura modalitate de trecere pentru aproximativ 20 de familii din zonă.

Un aspect remarcabil este că podul a fost reconstruit acum doi ani, înlocuind un pod de lemn preexistent. Lucrările au fost efectuate de către echipa Direcției Silvice Suceava.

Localnicii din această zonă au exprimat că o soluție mai stabilă ar fi necesară, cum ar fi un pod de beton, pentru a preveni astfel de incidente neașteptate, cum s-a întâmplat în ziua de luni. Din fericire, s-a înregistrat doar deteriorarea materialelor și a bunurilor.

Martorii au relatat că în momentul incidentului, cabina camionului reușise să treacă pe malul opus, însă în momentul în care podul a cedat din cauza greutății, vehiculul greu a căzut direct în albia aflată la o înălțime de aproximativ 4 metri.

Comunitatea locală face un apel pentru reconstrucția responsabilă a acestui pod și este surprinsă de faptul că o construcție care fusese realizată acum doar doi ani a cedat atât de rapid.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top