fbpx
Connect with us

Un camion al Primăriei Moldova Sulița a intrat în albia râului Moldova după ce podul de lemn a cedat complet

811015big.1692083437 - News Moldova

Suceava

Un camion al Primăriei Moldova Sulița a intrat în albia râului Moldova după ce podul de lemn a cedat complet


Un vehicul de transport, un camion, care era încărcat cu balast din dotarea Primăriei Moldova Sulița, a pătruns în albia râului Moldova după ce podul de lemn pe care traversa s-a rupt complet

Acest incident a avut loc în ziua de luni, 14 august 2023, pe un drum forestier din localitatea Benia. Drumul forestier se desprinde din drumul județean 175, care conectează Pojorâta cu Izvoarele Sucevei.

News Moldova îți recomandă și ...   Situație incertă la Foresta Suceava! Va aborda noul sezon cu doar 17 jucători, fără un antrenor clar!

Această cale forestieră asigură legătura spre Obcioara și Dîrmoxa, iar podul de lemn era singura modalitate de trecere pentru aproximativ 20 de familii din zonă.

Un aspect remarcabil este că podul a fost reconstruit acum doi ani, înlocuind un pod de lemn preexistent. Lucrările au fost efectuate de către echipa Direcției Silvice Suceava.

Localnicii din această zonă au exprimat că o soluție mai stabilă ar fi necesară, cum ar fi un pod de beton, pentru a preveni astfel de incidente neașteptate, cum s-a întâmplat în ziua de luni. Din fericire, s-a înregistrat doar deteriorarea materialelor și a bunurilor.

News Moldova îți recomandă și ...   Bucovina Ultra Rocks (28-30 iulie 2023): Aventura alergătorilor pe traseele spectaculoase ale Bucovinei

Martorii au relatat că în momentul incidentului, cabina camionului reușise să treacă pe malul opus, însă în momentul în care podul a cedat din cauza greutății, vehiculul greu a căzut direct în albia aflată la o înălțime de aproximativ 4 metri.

Comunitatea locală face un apel pentru reconstrucția responsabilă a acestui pod și este surprinsă de faptul că o construcție care fusese realizată acum doar doi ani a cedat atât de rapid.

News Moldova îți recomandă și ...   Deputatul PSD de Suceava, Vlad POPESCU-PIEDONE solicită Ministrului Educației reducerea investițiilor în educație inițiate prin intermediul PNRR


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top