fbpx
Connect with us

Un tânăr de 22 de ani din Câmpulung Moldovenesc l-a UCIS cu mai multe lovituri de topor în cap pe concubinul mamei sale

politia nu treceti 1 1280x720 1 1 1 - News Moldova

Suceava

Un tânăr de 22 de ani din Câmpulung Moldovenesc l-a UCIS cu mai multe lovituri de topor în cap pe concubinul mamei sale


Crima s-a petrecut în după-amiaza zilei de sâmbătă, într-o locuință din Câm­pulung Moldovenesc. Pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între un tânăr de 22 de ani și concubinul mamei sale, de 65 de ani, s-a iscat un conflict. Tânărul i-a aplicat partenerului mamei sale mai multe lovituri de topor în zona capului. Polițiștii au fost alertați chiar de mama criminalului

Sâmbătă, în jurul orei 16.12, polițiștii din Câmpulung Moldovenesc, au fost sesizați prin  112 de către o femeie din  localitate cu privire la faptul că  fiul ei, L. Florin, de 22 ani, i-a aplicat lovituri cu un topor în zona capului concubinului său, H. Gheorghe, de 65 ani, din aceeași localitate.

Polițiștii ajunși de urgență la fața locului l-au găsit în curtea unei case de pe str. Calea Transilvaniei din Câmpulung Moldovenesc pe bărbatul de 65 de ani, cu lovituri puternice în zona capului,  iar echipajul de ambulanță sosit la fața locului a constatat decesul acestuia.

Imediat a fost prins și reținut autorul omorului, în persoana  lui L. Florin.

În urma cercetărilor s-a stabilit că H. Gheorghe, avea o relație de concubinaj cu numita D. R., cei doi locuind împreună cu fiii majori ai acesteia dintr-o altă căsnicie, respectiv L. Florin și L. Nicolae, în casa în care a avut loc nenorocirea. Sâmbătă, în jurul orelor 16.00, în timp ce se aflau la domiciliu, pe fondul consumului de alcool, între L. Florin și H. Gheorghe a izbucnit un conflict spontan,  în urma căruia tânărul i-a aplicat concubinului mamei sale mai multe lovituri de topor în zona capului, leziunile suferite fiind incompatibile cu viața.

L. Florin a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de omor prin raportare la violență în familie. Bărbatuld e 22 de ani a fost depus în arest, urmând ca duminică, 5 martie, să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Suceava, cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top