fbpx
Connect with us

Un vicovean a fost prins de polițiști transportând 40.000 de pachete de țigări de contrabandă

27 - News Moldova

Suceava

Un vicovean a fost prins de polițiști transportând 40.000 de pachete de țigări de contrabandă


În dimineața zilei de luni, ofițerii de poliție de la Secția de Poliție Rurală nr. 3 Marginea au oprit un vehicul pe DN2E, sub suspiciunea de transport ilegal de țigări

La volanul vehiculului se afla un bărbat în vârstă de 33 de ani, domiciliat în comuna Vicovu de Jos.

După ce au efectuat o percheziție a vehiculului, ofițerii au găsit un număr impresionant de 39.890 de pachete de țigări de proveniență extracomunitară, ceea ce echivala cu 799.800 de bucăți de țigarete.

News Moldova îți recomandă și ...   Deputatul PNL Ioan Balan: „România a susținut și continuă să susțină atât populația refugiată din Ucraina, cât și transporturile comerciale realizate pe cale terestră de către operatorii economici din statul vecin”

Autovehiculul a fost confiscat și transportat la sediul Poliției Municipiului Rădăuți, unde a fost supus unor activități de cercetare criminalistică și procedurale.

În paralel, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava a luat măsuri pentru documentarea suplimentară a cazului. Acest demers avea scopul de a stabili proveniența țigaretelor, circuitul infracțional și identificarea tuturor persoanelor implicate.

În ceea ce privește bărbatul de 33 de ani, acesta a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și urmează să fie plasat în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

News Moldova îți recomandă și ...   Senatorul PSD George Mîndruță a participat la deschiderea seriei de evenimente culturale și academice “Monica Lovinescu – Centenarul Nașterii (1923 – 2023)’’

În acest context, a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de contrabandă, iar cercetările sunt în curs de desfășurare sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top