fbpx
Connect with us

URBAN SCOPE, un nou SUCCES, de peste 200.000 de lei, la SUCEAVA

lungu urbn scope e1662371660183 - News Moldova

Suceava

URBAN SCOPE, un nou SUCCES, de peste 200.000 de lei, la SUCEAVA


Urban Scope continuă relaţia de tradiţie cu Primăria Suceava, recent mai bifând o ofertă pentru un contract a cărui valoare depășește 200.000 de lei

Este vorba despre servicii de consultanţă pentru proiectul “Sistem inteligent de planificare a călătoriilor cu transportul public în municipiul Suceava”, iar suma estimată este de 202.000 de lei.

După cum am mai relatat, societatea a început în forţă anul la Suceava,  prinzând o cumpărare directă cu o valoare de 238.000 de lei, pentru servicii de consultanţă şi management pentru proiectul “Sistem de transport public ecologic metropolitan – etapa I”.

Urban Scope, societate cu “tradiţie” în relaţiile cu Primăria Suceava, a început anul 2023 cu un contract de 238.000 de lei

URBAN SCOPE SRL a fost înființată în luna martie a anului 2016. Aceasta are sediul în Sectorul 1, București.

Profitul net raportat pe anul 2021 este de aproape trei milioane de lei, la o cifră de afaceri de 8,6 milioane de lei. Firma are un număr mediu de 13 angajați, iar obiectul principal de activitate este „Activități de arhitectură, inginerie și servicii de consultanță tehnică legate de acestea”.

De remarcat că faţă de 2020, cifra de afaceri a firmei s-a dublat, iar profitul a crescut de peste trei ori.

Administratorul firmei este Dragomir Radu-Marian. Despre acesta se ştie că a fost până în anul 2016 consilier personal al primarului municipiului Deva, Petru Mărginean, însă nu apare menționat în aparatul de specialiști.  În presa locală din Deva, Radu Dragomir este prezentat drept un personaj misterios şi unul dintre apropiaţii fostului ministru al Economiei, Codruţ Şereş, condamnat la închisoare după ce procurorii DNA l-au acuzat de subminarea economiei naţionale.

 Potrivit presei locale, de-a lungul anilor, Dragomir a încheiat numeroase contracte cu instituțiile statului. Acesta a dirijat sume fabuloase către firmele unor prieteni, ca mai apoi banii să ajungă tot la el, prin intermediul firmei Dragomir Radu-Marian Persoană Fizică Autorizată.

Cât despre URBAN SCOPE SRL, societatea a fost inițial înființată pe numele a doi pensionari dintr-o comună vâlceană. În scurt timp, firma cu doi angajați pe atunci a devenit favorita primăriilor în elaborarea unor studii de fezabilitate.


Absolvent al Facultăţii de Filosofie, Universitatea Al. I. Cuza Iaşi. Jurnalist News Moldova şi Monitorul de Neamţ şi Roman.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top