fbpx
Connect with us

Vârstnică din localitatea suceveană Dumbrăveni, OMORÂTĂ în bătaie de propriul fiu  

catuse politia romana - News Moldova

Suceava

Vârstnică din localitatea suceveană Dumbrăveni, OMORÂTĂ în bătaie de propriul fiu  


La data de 4 decembrie, ora 14:40, I.P.J. Suceava a fost alertat prin apelul de urgență 112 efectuat de către un bărbat, semnalând prezența unei persoane decedate într-o locuință din localitatea Dumbrăveni

Apelantul, angajat ca șofer la firma administrată de către Brahariu Marius, a mers la locuința acestuia după ce nu a răspuns la telefon și a constatat poarta de acces în curtea imobilului închisă, iar Brahariu Marius prezent în interior.

La fața locului, un echipaj de poliție din Salcea l-a găsit pe Brahariu Marius, în vârstă de 36 de ani, într-o stare de ebrietate și confuzie. În camera de zi a locuinței, mama acestuia, Brahariu Aurica, în vârstă de 69 de ani, a fost găsită întinsă pe podea, prezentând semne de violență corporală și fiind decedată.

Investigațiile au relevat că Brahariu Marius, locuind singur în casa din Dumbrăveni, a avut o relație de concubinaj între anii 2015 și 2021, după care femeia respectivă s-a mutat în municipiul Suceava.

Sâmbătă, pe 2 decembrie 2023, mama sa, Brahariu Aurica, în vârstă de 69 de ani, în vizită la fiul său pentru a-l ajuta cu treburile casnice, a fost victima unui conflict spontan și domestic. Duminică seara, în jurul orei 18:00, în timp ce se afla la domiciliul său și pe fondul unei dispute aprinse, alimentate de consumul de alcool, Brahariu Marius a aplicat mai multe lovituri violente folosind obiecte contondente, cauzând leziuni care au condus ulterior la decesul mamei sale.

În timpul audierii, Brahariu Marius a recunoscut comiterea actului violent, motivat de consumul de alcool și de o serie de tensiuni și conflict spontan.

Dosarul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, inițiindu-se acțiunea penală împotriva lui Brahariu Marius pentru infracțiunea de “violență în familie, în legătură cu acuzația de omor”. Bărbatul a fost reținut preventiv pentru 24 de ore.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top