fbpx
Connect with us

Viceprimarul Teodora Munteanu intră în competiția pentru Primăria Suceava

Viceprimarul Teodora Munteanu intră în competiția pentru Primăria Suceava - News Moldova

Suceava

Viceprimarul Teodora Munteanu intră în competiția pentru Primăria Suceava

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Miercuri, viceprimarul Teodora Munteanu a anunțat că va candida independent pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Munteanu s-a distanțat de alianța politică din care face parte partidul pe listele căruia a obținut un mandat de consilier local și apoi de viceprimar, USR-PMP – Forța Dreptei, afirmând că „nu poate susține alianța electorală dintre USR și PMP în contextul local actual”

Munteanu a explicat că a decis să candideze independent, subliniind dorința de a oferi alegătorilor o alternativă reală și de a continua să le reprezinte interesele cu integritate și profesionalism. Ea a îndemnat sucevenii să îi acorde sprijin în candidatura sa independentă, subliniind că rămâne fidelă valorilor și principiilor care au determinat votul lor în alegerile anterioare. Munteanu a subliniat că experiența administrativă acumulată în ultimii patru ani nu a afectat integritatea sa și că politica nu a schimbat-o. În final, ea i-a încurajat pe locuitorii din Suceava să își amintească motivele pentru care i-au acordat încrederea la alegerile din urmă cu patru ani și să o voteze.

La finalul lunii ianuarie, Teodora Munteanu a fost exclusă din USR în urma ”Scandalului motocicleta” din vara lui 2021

Decizia de excludere vine în contextul suspendării, săptămâna trecută, a 6 dintre cei 19 membri ai Biroului Județean dintre care 3 sunt membri și în Biroul Permanent Local, iar unul este vicepreședinte al organizației județene. Nerespectarea valorilor noastre, a statutului și regulamentului USR au stat la baza acestei decizii, potrivit președintelui USR Suceava, Gianina Ursu.

Teodora Munteanu declara atunci că își va duce mandatul de primar până la sfârșit și că va apela la toate căile de atac legale pentru a contesta decizia.

În perioada 6-8 august 2021, pe platoul din fața Cetății de Scaun din Suceava a avut loc cunoscutul eveniment, Bucovina Motorfest. În cadrul manifestării, a avut loc o tombolă. Cei dornici să participe au cumpărat tricoul festivalului și au completat un tichet.

Premiile oferite de organizatori au fost: o motocicletă – Yamaha 2 YL, o chitară yamaha RS420 Revstar Maya Gold, un curs auto pentru categoria B și un abonament lunar – BEE FIT GYM/ZUMBA/SHOP.Pe 7 august au avut loc extragerile, iar premiul cel mare, o motocicletă marca YAMAHA a fost câștigat de Teodora MUNTEANU, nimeni alta decât viceprimarul USR al Sucevei.

Oficialul  a mulțumit pe pagina sa de facebook oraganizatorilor festivalului și a postat fotografii cu motocicleta câștigată

Dar, Primăria Suceava avea calitatea de co-organizator și finanțator, cu suma de 40.000 de lei, al evenimentului Bucovina Motorfest

În momentul aprobării Hotărârii de Consiliu Local privind finanțarea evenimentului, președintele de ședință a fost Teodora MUNTEANU.

Regulamentul concursului prevedea ca toți membrii de familie ai organizatorilor și afiliaților să nu poată participa la tombolă. Astfel, viceprimarul USR, Teodora MUNTEANU nu avea dreptul de a se înscrie la tombolă sau putea refuza marele premiu.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top