fbpx
Connect with us

VIDEO | Gheorghe FLUTUR îl provoacă pe George SIMION să candideze la Consiliului Județean Suceava

MixCollage 25 Jan 2024 10 55 AM 4088 - News Moldova

Suceava

VIDEO | Gheorghe FLUTUR îl provoacă pe George SIMION să candideze la Consiliului Județean Suceava


Miercuri, 24 ianuarie, cu prilejul Zilei Unirii Principatelor Române, partidul AUR a organizat la Suceava o manifestație împotriva lui Gheorghe Flutur, Președintele Consiliului Județean Suceava

Protestul s-a desfășurat în fața sediului Consiliului Județean Suceava, fiind marcat de prezența liderului formațiunii AUR, George Simion.

Replica lui Flutur în urma afirmațiilor lui Simion din ziua precedentă nu a întârziat să apară. Președintele Consiliului Județean a declarat că va merge duminică în centrul orașului pentru a discuta cu cei interesați și dornici să abordeze problemele sucevenilor. Mai mult, l-a “invitat” pe liderul AUR să candideze pentru conducerea Consiliului Județean Suceava. Invitația a venit insotiță și de o condiție: “cine pierde bătălia pleacă acasă din politică”.

“Dragi suceveni, am aflat că ieri, de Ziua Unirii, a fost un miting organizat de un partid politic aici, în fața sediului provizoriu al Consiliului Județean Suceava. Vreau să vă transmit dvs, sucevenilor, următorul mesaj: Sunt un om care am fost ales de mai multe ori cu votul dvs., al sucevenilor. Mi-ați dat curaj, forță, putere să fac lucruri concrete pentru dvs.

Pe această cale, vă anunț că duminică, pe 28 ianuarie, la ora 15:00, voi fi prezent în centrul Sucevei să stau de vorbă cu cei care au interes și dorință să discutăm problemele sucevenilor, problemele de dezvoltare ale județului Suceava. Îl aștept și pe George Simion, contestatarul care a cerut ca eu să nu mai candidez. Îl aștept să stăm de vorbă despre problemele Sucevei.

Și o să-i fac și o propunere. Îl invit să candideze la președinția Consiliului Județean, să intrăm în această competiție, să avem ocazia să discutăm problemele sucevenilor. Și fac propunerea bărbătească: dacă eu nu câștig lupta, plec din politică acasă. Dacă el nu câștigă lupta, îi cer să plece acasă din politică”, a spus Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Suceava

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top