fbpx
Connect with us

Bogdan BUHĂIANU va fi noul VICEPRIMAR al Municipiului! CINE va prelua CONDUCEREA URBAN SERV

International

Bogdan BUHĂIANU va fi noul VICEPRIMAR al Municipiului! CINE va prelua CONDUCEREA URBAN SERV

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


La sfârșitul săptămânii trecute, a avut loc prima ședință a Consiliului Local. În cadrul întâlnirii au fost stabiliți cei doi viceprimari ai municipiului Botoșani. Astfel, Liviu TOMA și Bogdan BUHĂIANU au fost desemnați drept viceprimari. 

Cel din urmă, Bogdan BUHĂIANU se află la cârma URBAN SERV, societatea aflată în subordinea Consiliului Local. Întrucât după preluarea mandatului de viceprimar, BUHĂIANU s-ar afla în conflict de interese, acesta va renunța la conducerea URBAN SERV.

În aceste condiții va fi denumit interimar un alt director, după care se va organiza un concurs pentru ocuparea definitivă a postului de director general al URBAN SERV.

Bogdan BUHĂIANU va fi noul VICEPRIMAR al Municipiului! CINE va prelua CONDUCEREA URBAN SERV - News Moldova„Conducerea Urban Serv va fi preluată de un om tânăr, inginer de meserie, cu mult entuziasm și multă putere de muncă. Momentan nu am să vă dau un nume. Sunt 2-3 propuneri, dar nu este sigur și nu vreau să fac nimic public.

Este o chestiune de conducere interimară, după care se va organiza concurs, și la concurs poate participa oricine”, declară Bogdan BUHĂIANU pentru Ziarul „Bună Dimineața Botoșani”.

Până BUHĂIANU să-și preia efectiv mandatul de viceprimar acesta se află încă la conducerea URBAN SERV. Urmează ca zilele acestea Consiliul de Administrație să se întâlnească pentru a stabili un alt director. 

Cele două nume vehiculate de sursele PSD sunt: Andrei BEILIC și Gabriel TĂNASE.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in International

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top