fbpx
Connect with us

Bogdan BUHAIAUNU, director URBAN SERV: „Aș vrea să-l întreb pe domnul primar dacă are curajul să recunoască că a discutat despre preluarea salubrizării în privat”

Ultima Ora

Bogdan BUHAIAUNU, director URBAN SERV: „Aș vrea să-l întreb pe domnul primar dacă are curajul să recunoască că a discutat despre preluarea salubrizării în privat”


În urma declarațiilor incriminatoare făcute de primarul Municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, la adresa societății URBAN SERV, în cadrul unei conferințe de presă, directorul Bogdan BUHĂIANU demontează punctual toate acuzațiile aduse de edil.

„Din punctul meu de vedere s-a dorit desființarea societății URBAN SERV deoarece în primă fază s-a dorit preluarea de către primărie a serviciului de salubrizare. Dacă serviciu de salubrizare ar fi fost preluat de către primăria Botoșani, cu siguranță ar fi fost scos la licitație. Domnul primar dorește desființarea societății URBAN SERV deoarece este o societate cu experiență, o societate a botoșănenilor care a făcut curat în acest oraș în ultimii 10-15 ani.

„Se dorește privatizarea contractului de salubrizare”

Să-l întrebați pe domnul primar de ce a recurs la aceste acuzații, eu fiind foarte deschis tot timpul. Am mai repetat-o, am intrat de foarte multe ori în biroul dumnealui, de foarte multe ori am ieșit de acolo cu soluții, soluții care s-au întors la 360 de grade. Una spune și alta pune în practică, și probabil că sunt acuzații venite pentru a se degreva de sarcinile pe care le are și de a nu-și asuma responsabilitatea a ceea ce se întâmplă astăzi în oraș.

Motivele pentru care ar dori domnul primar desființarea societății URBAN SERV se raportează la contractul de salubrizare. Cred că s-a dorit o trecere în privat a contractului de salubrizare”, a declarat directorul general al URBAN SERV, Bogdan BUHĂIANU.

De asemenea, acesta lansează o provocare către primarul orașului și susține că presiunile care se fac asupra societății URBAN SERV vin în urma dorinței edilului de a privatiza serviciu de salubrizare către firma unor apropiați.

„Aș vrea să-l întreb pe domnul primar dacă are curajul să recunoască că doi oameni, două persoane apropiate, de la o firmă de salubrizare care își desfășoară activitatea în jurul UAT-ului Mihai Eminescu, au fost la el în birou și au discutat despre preluarea salubrizării în privat. Păcat că nu se poate face un test poligraf, dar îl rog frumos să răspundă la această întrebare”, mai declară directorul general al URBAN SERV, Bogdan BUHĂIANU.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Ultima Ora

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top