fbpx
Connect with us

VIDEO l Campania ”Primăvara Iubirii la Iași” a PREMIAT primele DOUĂ cupluri CÂȘTIGĂTOARE

Ultima Ora

VIDEO l Campania ”Primăvara Iubirii la Iași” a PREMIAT primele DOUĂ cupluri CÂȘTIGĂTOARE


Campania ”Primăvara Iubirii la Iași” a premiat cele trei cupluri câștigătoare

Ziarul Bună Dimineața Iași, în colaborare cu ”Complex Hotelier Ciric” a oferit în cadrul campaniei “Primăvara iubirii la Iași” 3 cine romantice pentru 3 cupluri ieșene.

Momentele au fost ocazionate de ziua îndrăgostiților sărbătorită pe 24 februarie, venirea Primăverii pe 1 martie și bineînțeles și cu prilejul zilei internaționale a femeii pe 8 Martie, care va urma.

Primele două cuplurile ieșene au petrecut o seară deosebită și sau bucurat de o cină romantică petrecută la ”Complex Hotelier Ciric”.

Cine au fost câștigătorii?

Cuplul câștigător pe data de 24 februarie, a fost familia Prisecaru, care formează un cuplu de 6 ani și au doi copii.

”Ne-am cunoscut la un curs de terapie Bowen, în Iași, acum 6 ani și din momentul respectiv putem spune că lucruri au decurs natural. Suntem căsătoriți și avem doi copii. Am participat la acest concurs cu gândul că putem câștiga și spre surprinderea noastră așa a și fost. Iubirea și copii ține vie iubirea din noi doi. Mulțumim pentru inițiativa avută și pentru faptul că ne aflăm în această seară aici”, a declarat familia PRISECARU.

Al doilea cuplu câștigător este format din doi tineri, Oana și Ciprian, care sunt la început de drum și își trăiesc povestea de dragoste de 10 luni.

Ne-am cunoscut pe o rețea de socializare, concret pe Facebook și suntem împreună de 10 luni. Am participat la acest concurs deoarece mi-am dorit să avem parte de o cină romantică și consider că este un prilej bun de a începe primăvara. Le transmit celor care nu și-au găsit sufletul pereche să spere în continuare și să fie conștienți că pentru fiecare dintre noi există un suflet pereche”, a declarat Oana una dinte câștigătoarele concursului.

Ultima pereche câștigătoare va beneficia de premiul oferit de Ziarul Bună Dimineața Iași, în colaborare cu ”Complex Hotelier Ciric”, pe data de 8 Martie, când sărbătorim și ”Ziua Femeii”.


Continue Reading
You may also like...

Redactor Șef al News Moldova, moderatorul emisiunii Retrospectiva Săptămânii (https://www.facebook.com/newsmoldovaro/videos ), Coordonatorul PARTENERIATULUI regional pe Moldova între News Moldova și DIGI FM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Ultima Ora

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top