fbpx
Connect with us

Câștiguri uriașe de pe urma BOTOȘĂNENILOR! Deși sunt ÎNCHISE sălile de jocuri CÂȘTIGĂ la fel de mulți bani!

Ultima Ora

Câștiguri uriașe de pe urma BOTOȘĂNENILOR! Deși sunt ÎNCHISE sălile de jocuri CÂȘTIGĂ la fel de mulți bani!


Amatorii jocurilor de noroc nu pot sta departe de marea lor dragoste, astfel că perioada pandemiei nu i-a oprit să „investească sume uriașe pentru a scoate un profit frumos”.

Bineînțeles că mulți au rămas cu buza umflată și fără niciun ban în buzunar, dar printre aceștia se numără și câteva „cazuri norocoase”, cum ar fi Albert, în vârstă de 23 de ani care nu ratează nicio secundă șansa unui câștig ușor. Nu investește mult, dar câștigă aproape mereu. Acesta este visul oricărui jucător la aparate.

Numărul clienților a scăzut, dar banii investiți în jocurile de noroc s-au dublat

Există o explicație foarte simplă pentru acest aspect. Oamenii în vârstă care obișnuiau să-și încerce norocul, intrau în cazinouri și introduceau bancnota în aparat. De când cu închiderea lor, procesul de a spera la un câștig substanțial la jocurile de noroc a devenit puțin cam complicat pentru oamenii de peste 50 de ani.

Înainte intrau de pe stradă și băgau zece lei, mai beau o bere, mai ieșeau să fumeze, iar se întorceau și când nu mai aveau bani, pleacau. Acum, ca să joci, trebuie să te înregistrezi pe diferite site-uri, să trimiți o poză cu cartea de identitate, să faci dovadă că locuiești acolo unde scrie în buletin, prin trimiterea unei poze de utilități care este pe numele tău.

Este greu, mai ales pentru oamenii care poate nu au telefoane performante, sau poate că nici internet nu au, sau card. Dacă joci în cazinou, te poți opri la zece lei, dar dacă depui prin paysafe, suma minimă este de 25 de lei. E mai ușor să pierzi zece lei decât 25. Dacă depui de pe card este fix același lucru, suma minimă pe care o poți depunde este de 20 de lei. Totul este făcut în favoarea cazinoului”, declară șeful de sală de la cazinoul Lucky Seven.

Tinerii au început să fie cei mai fideli clienți

Oamenii în vârstă s-au lăsat păgubași când au văzut cât este de dificlă noua metodă pentru a juca la păcănele, astfel că le-au dat întâietate tinerilor, care știu cu ce se mănâncă internetul. „Noi știm câți ani are fiecare client al nostru, pentru că ne trimit poza buletinului, iar noi după ce o verificăm, le dăm un bonus, de 50 de lei, de 100 de lei, depinde de zi, de ce oferte sunt.

Sau le dăm rotiri gratuite pe care le folosesc, iar apoi joacă pe bani reali. Numărul clienților a scăzut, într-adevăr, pentru că oamenii în vârstă nu mai joacă, dar câstigurile sălilor de jocuri pentru că tot mai mulți tineri au luat cu asalt site-urile de profil.

Începând de la 18 ani, până la 25, își depun de pe card sau prin card paysafe câte 400-500 de lei pe zi. Eu nu înțeleg cum se poate așa ceva, pentru că avem și câștigurile înregistrate și nu au câștigat mai mult de 400 de lei pe care i-au băgat înapoi. Și dacă mă întrebați pe mine, nici salarii de 2000 de euro pe lună nu au, ca să-și permită acest lux. Este criză, dar oamenii joacă ca și cum ar fi miliardari*, a mai declarat șeful de sală de la cazinoul Lucky Seven.

Se câștigă sume mari

Se mai câștigă și la jocurile de noroc, foarte rar, dar se întâmplă. Având în vedere că se dau jackpoturi de trei sau de patru ori pe zi la fiecare cazinou online, tragem concluzia că în perioada de pandemie, proprietarii cazinourilor nu au dus deloc greul. „Cu siguranță nu am pierdut bani în perioada asta. Nu pot să vă zic cu exactitate dacă e mai bine decât atunci când erau cazinourile fizic deschise, dar vă pot garanta că nu este mai rău.

Și facem plățile la fel ca și acum. Bonusurile le dăm, jackpoturile la fel, sunt și încasări de 5000 de lei pe om sau chiar mai mult. Și nu e un singur câștig mare pe zi, sunt zeci. Am vrea să se deschidă mai repede sălile de jocuri pentru că oamenii joacă mai mult când e o atmosferă plăcută, muzică, stau la o cafea sau la o bere și alta e acasă când poate joacă pe ascuns să nu-l vadă soția”, încheie Marius, de la sala de jocuri Lucky Seven din Botoșani.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Ultima Ora

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top