fbpx
Connect with us

Centrul de la SASCA MICĂ a ieșit din CARANTINĂ! Ultimii 3 BENEFICIARI de COVID -19 au fost EXTERNAȚI

Mesaje Publice

Centrul de la SASCA MICĂ a ieșit din CARANTINĂ! Ultimii 3 BENEFICIARI de COVID -19 au fost EXTERNAȚI


În cadrul Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Sasca Mica, din Cornu Luncii, nu mai sunt cazuri de coronavirus în rândul beneficiarilor.

Acest lucru impune ridicarea carantinei! Ultimele teste efectuate în cadrul centrului au ieșit negative, iar ultimii trei beneficiari ai centrului de la Sasca Mică, care erau internați la Spitalul Județean Suceava au fost externați.

”Astfel, nici un beneficiar al centrului nu mai este infectat cu SARS-CoV-2. Ca urmare a acestei situaţii, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi protecţia Copilului solicită DSP Suceava inițierea procedurilor pentru ieșirea centrului din carantină”, au declarat reprezentanții Consiliului Județean Suceava.

Centrul de la Sasca Mică a intrat în carantină la sfârșitul lunii aprilie având înregistrate peste 300 de cazuri de coronavirus.

News Moldova îți recomandă și ...   Mesajul Primarului comunei OLTENEȘTI, județul VASLUI, Constantin GALERU, transmis cu ocazia sărbătorilor de iarnă

242 de persoane internate în Centrul Sasca Mică au fost depistate cu coronavirus, de asemenea, 59 de angajaţi din cei 86 ai centrului au fost şi ei infectaţi la momentul testării în urmă cu o lună de către DSP Suceava. 

Personalul diagnosticat pozitiv a fost internat la Spitalul Judeţean Suceava, iar în locul angajaților bolnavi au venit cei aflați în izolare la domiciliu.


Continue Reading
You may also like...

Redactor Șef al News Moldova, moderatorul emisiunii Retrospectiva Săptămânii (https://www.facebook.com/newsmoldovaro/videos ), Coordonatorul PARTENERIATULUI regional pe Moldova între News Moldova și DIGI FM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Mesaje Publice

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top