fbpx
Connect with us

Comuna PLUGARI va distribui cetățenilor MATERIALE de protecție contra epidemiei de Coronavirus

Mesaje Publice

Comuna PLUGARI va distribui cetățenilor MATERIALE de protecție contra epidemiei de Coronavirus


Comuna Plugari a luat măsuri de combatere a pandemiei, precum și de prevenire a apariției unor noi cazuri, achiziționând echipamente și începând distribuirea acestora pentru populație

Primăria Comunei Plugari a achiziționat o serie de materiale necesare protejării împotriva Pandemiei de Coronavirus, din fondurile publice, prin decizia Consiliului Local.

Pachetele conțin măști, perechi de mănuși, alcool medicinal precum și câteva exemplare din declarațiile pe proprie răspundere. De această măsură vor beneficia toți cetățenii comunei.

Angajații din cadrul Primăriei Comunei Plugari vor înmâna pachetele fiind echipați corespunzător.

Paul MURSA, primarul comunei Plugari: ”Am decis, alaturi de Consiliul Local Plugari ca, incepand de astazi sa distribuim materiale sanitare, masti de protectie si declaratii pe propria raspundere tuturor gospodariilor de pe raza comunei Plugari”

”Din pacate, in continuare ne confruntam cu situatia de urgenta provocata de raspandirea coronavirusului COVID-SARS-COV19.
Am decis, alaturi de Consiliul Local Plugari ca, incepand de astazi sa distribuim materiale sanitare, masti de protectie si declaratii pe propria raspundere tuturor gospodariilor de pe raza comunei Plugari. Astazi am inceput cu satul Plugari, maine vom continua distribuirea in satele Onesti si Borosoaia.


Angajatii din cadrul Primariei Comunei Plugari sunt cei care vor inmana pachetele si acestia vor fi echipati corespunzator situatiei( masti, manusi, viziera) astfel incat sa nu existe nici un fel de pericol, nici pentru ei si nici pentru dumneavoastra. Avem certitudinea ca exista persoane care nu au avut posibilitea sa se deplaseze in scopul achizitionarii acestor produse si, poate vi se va parea imposibil, nici disponibilitate financiara in acest sens. Pentru acestia in principal, precum si pentru intreaga comunitate, consider ca aceste produse vor fi extrem de folositoare in aceasta perioada.


Va rog sa le folositi si sa respectati indicatiile promovate pe toate canalele media in vederea preventiei ! Va precizez ca mastile sunt refolosibile, acestea se pot spala, calca si reutiliza”, a declarat primarul comunei Plugari, Paul MURSA.

News Moldova îți recomandă și ...   Mesajul Deputatului PNL de Iași Sorin NĂCUȚĂ transmis cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Prin această campanie, Primăria Comunei Plugari a venit în sprijinul cetățenilor prin măsuri active de protecție împotriva pandemiei de COVID-19, precum şi de prevenire a infectării populației.


Continue Reading
You may also like...

Redactor Șef al News Moldova, moderatorul emisiunii Retrospectiva Săptămânii (https://www.facebook.com/newsmoldovaro/videos ), Coordonatorul PARTENERIATULUI regional pe Moldova între News Moldova și DIGI FM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Mesaje Publice

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top