fbpx
Connect with us

Cum putem avea un STIL de viață SĂNĂTOS? Andreea Morar ZIMBRU: ”SPORTUL are un rol foarte IMPORTANT deoarece menține IMUNITATEA crescută”

Mesaje Publice

Cum putem avea un STIL de viață SĂNĂTOS? Andreea Morar ZIMBRU: ”SPORTUL are un rol foarte IMPORTANT deoarece menține IMUNITATEA crescută”


Un stil de viață sănătos reprezintă acțiunile și alegerile pe care le facem zilnic pentru a scădea riscul de boli cronice și deces prematur. Nu putem preveni apariția tuturor bolilor, însă printr-un stil de viață corespunzător oferim organismului aporturile necesare în evitarea acestora.

Cu toții ne-am propus cel puțin odată în viață să adoptăm un stil de viață sănătos, dar există o mulțime de păreri legate de sănătate care pot crea uneori confuzii.

Despre cât de important este sportul pentru bunăstarea unei persoane, am discutat cu cu instructorul de fitness și aerobic, Andreea Morar Zimbru. Sportul îl practică de mult timp, având o experiență de 9 ani în spate, în ceea ce privește îndrumarea și susținerea oamenilor pentru a-și îndeplini un vis, pierderea în greutate.

News Moldova îți recomandă și ...   Mesajul Primarului comunei NEGREȘTI, județul NEAMȚ, Neculai NASTASIA, transmis cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Un stil de viață sănătos înseamnă o alimentație corectă și sport măcar de 3 ori pe săptămână

Rep: Cât de important este sportul într-un stil de viață sănătos?

A.M.Z: Sportul are un rol foarte important deoarece menține imunitatea crescută, iar cu cât tonifiem mai mult mușchii avem  o mobilitate corectă, prevenim durerile  de spate și durerile de articulații.

Rep: Lucrați pe categorii de vârstă?

A.M.Z: Nu neapărat. Eu lucrez foarte mult pe clase, pe grupuri, dar fac și antrenamente individuale cu femei însărcinate.

News Moldova îți recomandă și ...   Mesajul Primarului comunei OLTENEȘTI, județul VASLUI, Constantin GALERU, transmis cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Rep: Sunt persoane care nu pun accent pe alimentație ci mai mult pe sport. Cât de benefică este alimentația?

A.M.Z: Depinde de rezultatele pe care vrei să le obții. Cred că trebuie să ai un scop. Eu nu recomand alimentația haotică. Dacă mergi la sala de sport doar să mergi pe bandă sau pe bicicletă este ok. Depinde pentru fiecare în parte ce înseamnă a mânca normal. Sunt persoane pentru care mâncatul normal înseamnă o tochitură și sunt persoane pentru care mâncatul normal înseamnă un echilibru în farfurie, legume, carbohidrați și proteină. Eu susțin farfuria cu legume, nu tochitura.

News Moldova îți recomandă și ...   Mesajul redactorului-șef al News Moldova, Ion ȘTEFANOVICI, transmis cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Rep: De cât timp sunteți dumneavoastră instructor?

A.M.Z: Din anul 2011. În timp m-am perfecționat, am fost la diferite cursuri, convenții de fitness și de yoga. 


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Mesaje Publice

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top