fbpx
Connect with us

DOI inspectori ȘCOLARI declarați POZITIV la noul tip de CORONAVIRUS! Programul cu publicul al instituției se MODIFICĂ

Ultima Ora

DOI inspectori ȘCOLARI declarați POZITIV la noul tip de CORONAVIRUS! Programul cu publicul al instituției se MODIFICĂ

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Pandemia de coronavirus nu ratează nicio instituție! În urmă cu puțin timp, în cadrul Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Botoșani doi inspectori școlari au fost depistați pozitiv la noul tip de coronavirus.

Drept urmare, pe o perioadă de 10 zile IȘJ Botoșani își modifică programul de lucru cu publicul. În funcție de evoluția situației epidemiologice această situație poate fi prelungită.

„Având în vedere recomandările Direcției de Sănătate Publică Botoșani cu privire la dispunerea unor măsuri de reorganizare a activității în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, vă comunicăm următoarele:

 în perioada 20 – 30.10.2020, cu posibilitatea prelungirii, în funcție de evoluția situației epidemiologice, activitatea cu publicul a Inspectoratului Școlar Județean Botoșani se va desfășura zilnic, de luni până vineri, în intervalul orar 12.00 – 14.00, cu respectarea măsurilor pentru prevenirea și limitarea răspândirii virusului COVID-19;


programul de audiențe al inspectorului școlar general și al inspectorilor școlari generali adjuncți se suspendă până la data de 30.10.2020, cu posibilitatea de prelungire, dacă situația o va impune;


 în perioada 20 – 30.10.2020 petițiile/sesizările/solicitările venite din partea persoanelor fizice/juridice vor fi transmise către Inspectoratul Școlar Județean Botoșani prin poșta electronică, office.isjbt@gmail.com, sau la numărul de fax 0231584052.


De asemenea, la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, funcționează linia telefonică TELVERDE 0800816231, de luni până vineri, în intervalul orar 9.00 – 16.00, prin care puteți solicita informații cu privire la activitatea elevilor şi preşcolarilor din sistemul de educaţie de la nivelul judeţului Botoşani sau puteți adresa orice alte întrebări, sesizări pe tematică de educaţie ale elevilor, părinţilor și cadrelor didactice”, se arată într-o informare transmisă de IȘJ Botoșani. 


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Ultima Ora

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top