fbpx
Connect with us

(P)Dumitru MIHALESCUL(PNL): „SUCEAVA se schimbă în BINE văzând cu ochii”

International

(P)Dumitru MIHALESCUL(PNL): „SUCEAVA se schimbă în BINE văzând cu ochii”

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Dumitru Mihalescul, deputatul PNL susține că Suceava se schimbă în bine văzând cu ochii, iar acest lucru se întâmplă de când la conducerea județului a ajuns Gheorghe Flutur, iar guvernarea țării a fost preluată de PNL.

„Prin efortul comun al echipei PNL din Suceava și al Guvernului Orban toate proiectele majore de investiții prind viață în Bucovina:
În câteva zile se va inaugura varianta ocolitoare a municipiului Rădăuți, fiind primul oraș din România care va avea o șosea de centură inelară. Din anul 2016, de când sucevenii mi-au acordat încrederea și m-au mandatat să-i reprezint în Parlament m-am luptat continuu să țin viu acest proiect de investiții, ca lucrările să se deruleze rapid, iar oamenii să poată circula rapid și în condiții de siguranță.
Sucevenii trebuie să știe că PSD a fost principalul obstacol în calea finalizării acestei investiții. La fiecare dintre demersurile mele – întrebări sau interpelări, amendamente pentru suplimentarea bugetului investiției – guvernele PSD răspundeau cu aroganță că sunt banii necesari alocați, că se lucrează în ritm susținut și că centura se va finaliza imediat. Au trecut ani de zile și șantierul nu a făcut prea mulți pași, tocmai din cauza piedicilor puse de guvernele PSD – banii erau alocați la început de an și apoi tăiați, iar constructorii hăituiți tocmai ca să nu avanseze lucrarea.

La fel s-a luptat și Gheorghe Flutur, precum și ceilalți colegi parlamentari liberali de Suceava, însă până când PSD nu a fost înlăturat de la guvernare, lucrurile nu au avansat mai deloc”

 „Nu știu de ce PSD s-a luptat atât de tare să ne țină în subdezvoltare și sărăcie?”

La fix un an de guvernare liberală, prin colaborarea echipei PNL Suceava cu premierul Ludovic Orban și cu ministrul transporturilor Lucian Bode, oamenii pot să vadă că PNL face într-un an ceea ce n-a făcut PSD în 10 ani.

Dumitru Mihalescul a mai declarat că ne despart numai câteva zile până când traficul greu și circulația automobilelor obligate să traverseze municipiul Rădăuți, vor putea să circule pe centura nouă a orașului.

„Vom scăpa, astfel, de o parte importantă din poluarea aerului și de zgomot, iar mașinile vor circula în condiții de siguranță prin exteriorul localității. Inaugurarea centurii ocolitoare a municipiului Rădăuți o primesc drept cel mai frumos cadou pe care mi l-a făcut Guvernul PNL și Gheorghe Flutur, la finalul primului mandat de deputat, acesta fiind unul dintre proiectele mele de suflet”

Comandat de PNL Suceava. Executat și distribuit de S.C. PRESS GRUP MOLDOVA SRL. CUI MF 11200025.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in International

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top