fbpx
Connect with us

Elevii din Municipiul SUCEAVA vor călători GRATIS cu transportul PUBLIC din data de 15 IUNIE

Ultima Ora

Elevii din Municipiul SUCEAVA vor călători GRATIS cu transportul PUBLIC din data de 15 IUNIE


Începând de luni, 15 iunie, toți elevii care învață în municipiul Suceava vor beneficia de gratuitate la transportul public în comun, cu autobuzele și microbuzele TPL. Costurile vor fi suportate 50% de către administrația locală și 50% de către Ministerul Educației, astfel, beneficiarii vor avea un cost 0 la deplasare.

Până acum se întâmpla un lucru similar, însă doar pe parcursul anului școlar iar plata era subvenționată doar în proportie de 50%. Astfel, doar în baza carnetului emis de unitatea de învățământ, vizat și ștampilat pentru anul școlar în curs, elevii vor putea să solicite abonamente gratuite de la centrele de emitere a documentelor de transport. Acestea au valabilitatea de o lună.

Pentru a putea obține deconturile, operatorul de transport public local trebuie să realizeaze pe fiecare unitate de învățământ o situație care să cuprindă numărul de documente de transport emise și lista cu beneficiarii acestora. Mai apoi, operatorul de transport va emite o factură fiscală în cuantum de 50% din suma pentru fiecare unitate de învățământ și 50% pentru Ministerul Educației.


Continue Reading
You may also like...

Redactor Șef al News Moldova, moderatorul emisiunii Retrospectiva Săptămânii (https://www.facebook.com/newsmoldovaro/videos ), Coordonatorul PARTENERIATULUI regional pe Moldova între News Moldova și DIGI FM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Ultima Ora

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top