fbpx
Connect with us

Elevii înscriși pentru proba PRACTICĂ, pentru PERMISE, din 4 ianuarie 2021, și-au RECUPERAT în acest WEEKEND examinările

Social

Elevii înscriși pentru proba PRACTICĂ, pentru PERMISE, din 4 ianuarie 2021, și-au RECUPERAT în acest WEEKEND examinările

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


În urma analizei făcute astăzi duminică, 10 ianuarie 2021, la nivelul Serviciului Public Comunitar Regim Permise Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava vă informăm că s-a hotărât prelungirea suspendării activității de examinare la proba practică a candidaților care erau programați în ziua de luni, 11 ianuarie 2021, pentru categoriile A, C, C+E și D (10 candidați), urmând ca aceștia să fie reprogramați la o dată ulterioară.
Precizăm că în ce privește categoria B examinările se vor desfășura în condiții normale pentru toți cei 60 de candidați înscriși la examinare pentru data de 11 ianuarie 2021.

În acest weekend s-au recuperat și examinările care au fost suspendate în data de 4 ianuarie 2021, pentru toate categoriile

Respectiv 60 pentru categoria B, precum și 10 pentru profesioniști. Reamintim că examinarea unui candidat pentru cat. B durează minim 25 de minute și minim 45 de minute pentru categoriile C, C+E și D.
Instituția Prefectului Suceava a făcut toate demersurile pentru a identifica atât prin solicitări la nivelul Direcției Regim Permise Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, cât și la nivelul IPJ Suceava personal în vederea delegării la Serviciul Public Comunitar Regim Permise Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor în vederea asigurări continuității acestuia.
Până în prezent au fost identificați doi agenți de poliție și doi ofițeri de la IPJ Suceava care și-au dat acordul pentru a fi delegați la SPCRPCÎV Suceava și a căror documente au fost înaintate la DRPCÎV în vedere încadrării, precum și 3 examinatori din cadrul Direcției Generale care vor activa în cursul săptămânii viitoare la Suceava.

În ziua de luni, 11 ianuarie 2021, examinările se vor desfășura cu un număr de 4 examinatori

Totodată facem precizarea că în funcție de disponibilitatea examinatorilor, vom depune toate eforturile ca toți candidații rămași neexaminați în zilele de 5-8 ianuarie 2021, să fie reprogramați în zilele de sâmbătă și duminică, 16-17 ianuarie 2021. În acest context, candidații programați pentru aceste zile urmând să fie anunțați prin intermediul instructorilor, respectiv a școlilor de șoferi imediat ce vom avea certitudinea numărului de examinatori ce pot lucra în zilele de weekend.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top