fbpx
Connect with us

Elevii înscriși pentru proba PRACTICĂ, pentru PERMISE, din 4 ianuarie 2021, și-au RECUPERAT în acest WEEKEND examinările

Social

Elevii înscriși pentru proba PRACTICĂ, pentru PERMISE, din 4 ianuarie 2021, și-au RECUPERAT în acest WEEKEND examinările


În urma analizei făcute astăzi duminică, 10 ianuarie 2021, la nivelul Serviciului Public Comunitar Regim Permise Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava vă informăm că s-a hotărât prelungirea suspendării activității de examinare la proba practică a candidaților care erau programați în ziua de luni, 11 ianuarie 2021, pentru categoriile A, C, C+E și D (10 candidați), urmând ca aceștia să fie reprogramați la o dată ulterioară.
Precizăm că în ce privește categoria B examinările se vor desfășura în condiții normale pentru toți cei 60 de candidați înscriși la examinare pentru data de 11 ianuarie 2021.

În acest weekend s-au recuperat și examinările care au fost suspendate în data de 4 ianuarie 2021, pentru toate categoriile

Respectiv 60 pentru categoria B, precum și 10 pentru profesioniști. Reamintim că examinarea unui candidat pentru cat. B durează minim 25 de minute și minim 45 de minute pentru categoriile C, C+E și D.
Instituția Prefectului Suceava a făcut toate demersurile pentru a identifica atât prin solicitări la nivelul Direcției Regim Permise Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, cât și la nivelul IPJ Suceava personal în vederea delegării la Serviciul Public Comunitar Regim Permise Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor în vederea asigurări continuității acestuia.
Până în prezent au fost identificați doi agenți de poliție și doi ofițeri de la IPJ Suceava care și-au dat acordul pentru a fi delegați la SPCRPCÎV Suceava și a căror documente au fost înaintate la DRPCÎV în vedere încadrării, precum și 3 examinatori din cadrul Direcției Generale care vor activa în cursul săptămânii viitoare la Suceava.

În ziua de luni, 11 ianuarie 2021, examinările se vor desfășura cu un număr de 4 examinatori

Totodată facem precizarea că în funcție de disponibilitatea examinatorilor, vom depune toate eforturile ca toți candidații rămași neexaminați în zilele de 5-8 ianuarie 2021, să fie reprogramați în zilele de sâmbătă și duminică, 16-17 ianuarie 2021. În acest context, candidații programați pentru aceste zile urmând să fie anunțați prin intermediul instructorilor, respectiv a școlilor de șoferi imediat ce vom avea certitudinea numărului de examinatori ce pot lucra în zilele de weekend.

News Moldova îți recomandă și ...   Citită trei zile la rând, rugăciunea Sfintei Cruci îndepărtează orice rău din casă!


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

Revista economică Moldova Invest, nr.3

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top