Connect with us

FIRMA familiei FLUTUR a trimis SUCEVENII la cules de SPARANGHEL în Germania

Ultima Ora

FIRMA familiei FLUTUR a trimis SUCEVENII la cules de SPARANGHEL în Germania

Societatea care a intermediat plecarea românilor în străinătate este Panap Jobs @Firma are sediul în localitatea Solca din Suceava, dar și un punct de lucru în zona Arcu din municipiul Iași @Acționarii firmei Panap Jobs SRL sunt Flutur Onofrei Viorel și Avramescu Flutur Cosmin @Aceștia dețin și Panap Residence, un cartier de vile în zona Ipotești, județul Suceava @FLUTUR VIOREL-ONOFREI deține și PANAP SRL, o societate cu obiect de activitate în domeniul transporturilor terestre a cărei cifră de afaceri a ajuns în 2019 la valoarea de 14.131.790 RON cu un profit declarat de 2.597.118 RON.

Sucevenii au plecat la muncă în străinătate

În condițiile în care mai multe localități din județul Suceava au fost introduse în carantină, nouă persoane din aceste localități au reușit să vină până la Iași, cu autocarul, pentru a pleca la muncă în Germania.

Sucevenii aveau adeverințe de la medicul de familie care să ateste că nu sunt infectați cu COVID-19 și că sunt apți de muncă. Cele nouă persoane care au încercat să ajungă la Iași sunt din Bosanci, Adâncata și Mitocul Dragomirnei, localități aflate în zona de carantină.

Toți cei prinși la intrarea în județul Iași s-au ales cu o amendă de câte 20 de mii de lei și cu dosar penal.

Ieri (14.04. – n.r.), au decolat două curse către Baden-Baden (Germania) și Maastricht (Olanda) și este de așteptat ca polițiștii să găsească și alte persoane care vor încerca să plece la cules spranghel, venind din zone de carantină.

Astăzi (15.04. – n.r.), vor mai decola trei curse noi, toate cu destinația Germania, iar joi este programată o altă cursă aeriană ce va duce muncitori sezonieri de la Iași spre Germania.

Cum au reușit cetățenii din Suceava, județ aflat în carantină totală, să plece cu autocarele către Iași pentru a se îmbarca spre Germania?

Societatea care a intermediat plecarea românilor în străinătate este Panap Jobs. Firma are sediul în localitatea Solca din Suceava, dar și un punct de lucru în zona Arcu din municipiul Iași. Firma mai are puncte de lucru în Piatra Neamț, Vaslui, Bacău și Botoșani, exact în orașele-cheie din Regiunea de Nord-Est.

Această firmă oferă o perioadă a contractului de muncă între 2 și 3 luni. Aceștia mai arată că transportul dus-întors este asigurat de către Panap Jobs, iar cazarea la locul de muncă de către compania din Germania, contra cost. Practic, românii care pleacă la muncă trebuie să-și plătească cazarea la zi, iar oamenii ar beneficia de asigurare medicală.

Acționarii firmei Panap Jobs SRL sunt Flutur Onofrei Viorel și Avramescu Flutur Cosmin. Aceștia dețin și Panap Residence, un cartier de vile în zona Ipotești, județul Suceava.

FLUTUR VIOREL-ONOFREI deține și PANAP SRL, o societate cu obiect de activitate în domeniul transporturilor terestre a cărei cifră de afaceri a ajuns în 2019 la valoarea de 14.131.790 RON cu un profit declarat de 2.597.118 RON.

Vom reveni cu detalii asupra firmelor familie Flutur din Suceava pe parcursul edițiilor viitoare!

Germania se află în zona roșie a pandemiei de coronavirus

În Germania sunt peste 120.000 de cazuri confirmate și peste 3.000 de persoane decedate de mii de cazuri confirmate, mii de români sunt convinși să meargă la muncă în acest stat.

Pentru perioada aprilie – iunie nemții au nevoie de români să le culeagă sparanghelul și căpșunile, în perioada martie – noiembrie să le culeagă ceapa și ridichile, iar în perioada aprilie – octombrie pentru a le culege salata.


Continue Reading
You may also like...

Redactor Șef al News Moldova, moderatorul emisiunii Retrospectiva Săptămânii (https://www.facebook.com/newsmoldovaro/videos ), Coordonatorul PARTENERIATULUI regional pe Moldova între News Moldova și DIGI FM

4 Comments

4 Comments

 1. Edelweiss

  15 aprilie 2020 at 2:20 PM

  Pe platforma petițieonline am lansat petiția intitulată

  Dreptate pentru morții Sucevei!

  Bucovina solicită demisia IMEDIATĂ a făptuitorului Flutur Gheorghe
  https://www.petitieonline.com/bucovina_solicit_demisia_imediat_a_fptuitorului_flutur_gheorgh?s=70359983

 2. maria

  15 aprilie 2020 at 2:46 PM

  Super!! Iar locuitorii “cuibusorului #istilor Johannisti, Suceava cea JALNICA este Incintata!! De 20 de ani il voteaza .. iar el schimba pavele si ii trimite pe plantatii.. Probabil unul din Putinele orase care arata mai Jalnic decit pe vremea lui Ceasca!! Dai, Mioriticii Suceveni.. nu vad.. li se pare ca Flutur le adat Parisull.. Asa Cetateni asa Guvernanti..

 3. Moscaliuc Victor doru

  19 aprilie 2020 at 6:19 PM

  Din punctul meu de vedere Panap e o super firma care își face treaba, nu obliga pe nimeni sa meargă la munca iar aici în Germania în zona roșie cum spuneți voi nu sta nimeni sa te controleze dacă ai declarație proprie răspundere sa umfle bugetul statului cu amanzile celor care nu au trecut ore sau au părăsit localitatea de domiciliu rușine statului roman ca treieste pe amenzile amărâților are trebuie sa se deplaseze în afara domiciliului cu declarații pe care fiecare polițist o interpreteaza cum vrea mușchiul lui aici în Germania sunt printre cei care fac reportaje la ziare sau radio (persoane gen Vulpita și Viorel) care cred ca aici umbla câini cu colaci în coada sunt și persoane care muncesc și ajung sa facă chiar 2500-3000 de euro la munca câmpului care în fond și la urma urmei tot în România ajung asa ca nu va mai bateți joc de cei care merg la muncă în Germania voi stați acasă va întreținem noi cei ce muncim……

 4. Pingback: FIRMA LUI FLUTUR A TRIMIS SUCEVENII LA SPARANGHEL ÎN GERMANIA  - RainTV

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Ultima Ora

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
Advertisement
To Top