fbpx
Connect with us

FURTUNILE continua să facă RAVAGII la SUCEAVA! Valea PUTNEI una dintre cela mai AFECTATE zone

Ultima Ora

FURTUNILE continua să facă RAVAGII la SUCEAVA! Valea PUTNEI una dintre cela mai AFECTATE zone


Fenomenele meteorologice periculoase – cod “ROȘU” hidrologice în intervalul 22.06.2020 ora 18.00 – 24.06.2020 ora 12.00 – au condus la situații de urgență care au determinat intervenții ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență după cum urmează:

3 intervenții pentru evacuarea apei din gospodării în zona Fălticeni

– 6 intervenții pentru evacuarea apei din gospodari în zona Vatra Dornei

Conform informărilor transmise de Secția Drumuri Naționale Suceava nu se înregistrează probleme deosebite pe drumurile naționale.

În localitatea Valea Putnei au fost afectate 2 posturi transformare si 43 consumatori fiind înregistrate avarii la instalația de alimentare cu energie electrică

În contextul desfășurării efectelor hidrometeorologice, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a dispus sprijinirea județelor afectate.

Astfel, către Suceava, în sprijinul pompierilor militari suceveni, au fost trimise echipaje de la ISUJ Sălaj, ISUJ Vaslui și USISU (Unitatea Specială pentru Intervenție în Situații de Urgență) Ciolpani.

Avertizarea Hidrologică Cod Roșu se poate produce cu probabilitate foarte mare pe râurile din județul Suceava în intervalul 09:00-00:00. Hidrologii anunță  viituri rapide, creșteri de debite și niveluri cu posibile depășiri ale Cotelor de apărare. Vor fi intensificări ale vântului, vijelii, descărcări electrice și grindină.

Începând de astăzi (24.06- n.r.), ora 10:00, până joi, ora 2:00, v-a intra în vigoare un Cod Galben de instabilitate atmosferică accentuată.

 


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Ultima Ora

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top